tirsdag 25. august 2009

Vakre instumenter i huset

Vi har som tidliger nevnt en rekke instrumenter i huset, grunnet musikalsk mann. Pianoet i sort høyglans fikk Festus og Lillepusmannen av foreldrene sine til 10-års dagen sin. Det er et nydelig piano med vakre detaljer som dessverre ikke kommer så godt frem på bilde. Når jeg tar nærbilder av det, er det som å ta bilder av et speil, fordi det skinner slik.

Det passer godt inn i sort - hvitt temaet, som har utviklet seg etterhvert i stuen nede.Det ble importert i sin tid fra en gammel erverdig pianofabrikk i England.

I pianokrakken kan man oppbevare notebøker.4 kommentarer:

 1. Hei, kjære du :-)

  Så flott piano da, og heldig at det også er noen som kan spille på det.

  Ja dyra våre skal ha det godt enten det er hund, katt eller høner. Synes det vr en flott gest av dere å få pus fra Dyrebeskyttelsen. Våre tre høner var opprinnelig burhøns (!), vi kjøpte dem faktisk fra et hønseri i Langedalen i Arna. Det er ialefall lykkelige, og litt rampete høner nå :-)

  Ønsker deg en fin uke !
  Klem, Nostalgia

  SvarSlett
 2. Jeg har også et veldig gammelt svart piano i stua. Det kom fra min oldemors hus, og min mormor spilte på det. Det er i alle fall over 100 år. For meg er det mitt kjæreste møbel, jeg spiller aldri på det selv, men det står der til pynt....

  ha en fortsatt fin uke

  SvarSlett
 3. Jeg har også et flott, ssvart piano i stua. Vurderer å male bokhylla ved siden av i samme farge.....

  SvarSlett
 4. Nydelig møbel! Må jo være veldig koselig å ha en i huset som faktisk kan spille på det også:)
  Ha en koselig kveld og takk for titten.

  SvarSlett