torsdag 27. august 2009

Utfordring fra Emmeline

A. Skriv noe om hvilken stilretning du tilhører.

Tja... bildene mine forteller kanskje litt om det.Jeg liker den romantiske stilen, med hvitmalte gamle møbler, som denne hundreår gamle skjenken vi har på kjøkkenet.
Men samtidig elsker jeg moderne minimalistisk stil. Så i stuen har jeg denne retroskjenken i hvit høyglans. Litt artig å se hvordan møblene har utviklet seg over en hundreårsperiode. Så jeg har nok en ordentlig "blandings stil". Gammelt og nytt om hverandre!
Men det må være hvitt, med noen fargeklatter.
B. Skriv en liste over ti interiørting du ofte blogger om:

1. Kattene mine i kombinasjon med interiør. Spesielt Lillepusen som er en gammel utstillingskatt av rasen Hellig Birma. Han er den fødte fotomodell, og stiller alltid velvillig opp til bloggebilder.


2. Bilder fra hytten vår i Sunnfjord, som vi holder på å pusse opp.3. Gamle skatter.
4. Green Gate...
Interiørbildene mine kommer også i kombinasjon med en annen fotomodell jeg har. Festus og Lillepusmannen, som til tider får litt overdose av Green Gate og hvite nyanser. Når folk diskutere farger sier han alltid "Det finnes jo bare EN farge, og det er hvitt!" Da vi skulle velge farge på hytten i sommer, fant jeg en fin hvitnyanse som heter "skumring". Da jeg viste den til Festus og Lillepusmannen, sa han tørt : "Skal vi ikke slå oss litt løs da, og gå for en kritthvit? "Det hadde vært krazy!" He he, han er go.

5. Blafre og Rice

6. Blomster i mugger.

7. Gamle møbler som jeg pusser opp, som dette nydelige skatollet, hvor jeg nå sitter og blogger.

8. Interiør i kombinasjon med naturopplevelser. Vi bor 25 m fra sjøen, og har en liten badevik nedenfor huset vårt.


9. Ting og tang fra shoppingturer, som denne hønen fra Ib laursen, kjøpt i en liten butikk i Dale.10. Vakre bygninger, som denne lille kirken som lå på stranden i Fig Tree bay hvor vi ferierte i sommer.2 kommentarer:

 1. For en vakker og koselig blogg du har! Jeg fant fram til den via Emmeline, der jeg så du hadde lagt igjen en kommentar.
  Jeg har også laget liste over ti ting jeg ofte blogger om, men jeg har en hummer og kanari-blogg, så det er ikke særlig mye interiør.
  Ønsker deg god helg!

  SvarSlett
 2. Koselig at du vil være med på konkurransen min.
  Liker stilen din kjempegodt. Liker også å blande litt gammelt og nytt.
  Riktig god helg til deg.
  :-)

  SvarSlett