søndag 30. august 2009

Den store bursdagshelgen!

Lørdag feiret lillebror 6-års dagen sin sammen med guttene på første trinn. De er ennå ikke delt inn i klasser, så vi innviterte alle guttene og en jente som han er veldig mye med (hun er en tøffing :)) 15 gutter og venninne kom. Mange syke for tiden, stakkars små.
"Hmm, lurer på om guttene merker at jeg sniker inn noen rosa kopper", tenkte jeg. Det morsomme var at kun en av gjestene bemerket rosa kopp, og ville bytte. Det var lillebror sin venninne. Hun ville ikke ha rosa kopp! hehe
Lillebror blåser ut lys. Storesøster foreviger med sitt kamera. Snille mormor var også til stede for å hjelpe til.
Ute var det surt og kaldt. Gjestene måtte holde seg inne.Da var det godt å ha morfaren som aktiviserte. Her, fisking av godteposer i trappen. GreenGate pose er supert til å frakte "fisken" opp.
Som dere ser på bilde er det noen møbler i stuen som står i fare for å bli utsatt for en viss behandling. Dere skjønner sikkert.. Spisestuen var de første møblene jeg og min kjære kjøpe sammen. Den er fra den norske produsenten "Skjåk". Vi har spisestue, skap og speil. Jeg tror den kommer til å bli nydelig i hvitt. Klør i fingrene, og drømmer. Men Festus og Lillepusmannen ser så lei seg ut når jeg sier det. "Vi må jo ha litt brunt miljø", sier han.
Grøss nei, tenker jeg...
Søndagen hadde vi voksenbesøk med familie og venner. Da feiret vi også storesøsters 9-års dag. Vi var på Kypros på gebursdagen hennes, så hun hadde ikke hatt voksenbesøk. Barnebesøket hadde hun før vi dro.Ble så glad for det fantastiske tipset om å lage ostekaken rett på kakefatet!
Utrolig deilig å slippe stresset med bakepapiret. Her, ostekake med blåbær plukket rundt hytten vår i Sunnfjord.Roser fra hagen.Dekket på til de små gjestene ved salongbordet.Søt vimpel fra Mitt Rede.


5 kommentarer:

 1. Du,så koselig du har stelt i stand!! Gratulerer til 6åringen!! Jeg tålte visst ikke dette her, har blitt sylte forkjølet og er hjemme fra jobb i dag...liggende på sofa'n...
  Du,jeg driver jo og syr disse vimplene mine og ble nysgjerrig på dine, er de i stoff og har den butikken nettbutikk??
  Ha en fin dag og uke,klem fra Anette

  SvarSlett
 2. Nydelige bilder :) så flink du har vært altså :)
  Grattis med 6 årsdagen :)

  Klem...

  SvarSlett
 3. Så fint du har ordnet til bursdag!

  Nei, det er ikke enkelt å bestemme seg for baderomsinnredning! Man vil jo gjerne ha noe man tenker at man holder ut med ei god stund. :)

  Hvor har du kjøpt salongbordet ditt og hvor høyt er det?

  SvarSlett
 4. Så innbydende og lekkert alt var! Gratulerer med overstått :-)

  SvarSlett
 5. Ser ut til at dere hadde en vellykkeet bursdagsfeiring!: ) Mm, fikk veldig lyst på muffins og ostekake nå: ) Klem

  SvarSlett