søndag 16. august 2009

Elefanter på IKEA

Ugler, rådyr og elefanter er dyr som er i vinden nå. Det har IKEA selvfølgelig plukket opp. Heldigvis! For jeg elsker elefantglassene deres!! Se de søte smilende elefantene. Legg merke til pippen på ryggen til den gule. Sååå søtt! Herlige farger også. Jeg har mange elefanter i skapet nå:)Blafre matboks med bambi står og venter på skolestart. Min datter gleder seg til å pakke den i sekken.


Levende liten Birma. Et av mine favorittdyr. Her har Lillepus sneket seg til en liten lur i Festus sin store "Skogkattkurv". Ser forresten ut som Festus har startet julefeiring i kurven sin. De snille kattepasserene skiftet teppet i sommer. De tenkte sikkert mer på Festus komfort enn interiør. Riktig det da:)

4 kommentarer:

  1. Hei og takk for hilsen på bloggen. Stakkar vår Veslepus; hun ble skremt av naboens katt i går, kom seg ut av båndet, som vi lufter henne i nå den første tida i nytt hus og stakk av.Etter flere timers leting trodde vi hun var tapt og kanskje på vei til gamlehuset, men klokka halv to i natt fikk mannen min endelig svar på pusingen. Vi fant henne i skogen ved huset, livredd og ulykkelig. Nå vil hun helst bare gjemme seg i skapet, og jeg håper hun gjenvinner tilliten og våger seg frem snart. Stakkar liten...

    SvarSlett
  2. ..god jul:-)
    de glassene var jo kjempesøte da,gøy med noe nytt i samlingen..!! Ha en fin kveld,her blir det valgsendinger og strikkings!!
    klem

    SvarSlett