lørdag 15. august 2009

Skatoll prosjektet

Jeg har fått et nydelig skatoll av en utrolig snill tante. Hun kjøpte det i sin tid på Berleboden. Jeg har lenge hatt lyst på en koselig arbeidsstasjon i huset hvor jeg kan rette stiler, blogge osv.. Dette skatollet er jo perfekt til det formålet!


Her har arbeidet startet. Jeg var så ivrig at jeg selvfølgelig glemte å ta bildet av det før det ble grunnet.... Etter grunning fikk det to strøk med 80 glans i fargen chi.


Elsker disse søte Green Gate hjertene..

Jeg synes skapet ble veldig fint, og kjøpte meg en Tolix stol siden jeg hadde fått skapet helt gratis :) Det ble perfekt med stolen til!
Lyst og trivelig med vinduet i stuen også.

I skapet fikk jeg plass til yndlingsserviset mitt fra Green Gate.
Rød kulepenn klar til å rette stilene til de håpefulle...

Konklusjon: En bedre arbeidsstasjon kunne jeg ikke fått!!!


4 kommentarer:

 1. Takk for koselig hilsen:-)
  For et nydelig møbel,her blir det jo nesten gøy å rette...:-). Lekte begrunnelsen for kjøp av tolixen...drømmer om en jeg og,har ikke turt å si hva de koster,fnis.
  ha en strålende kveld,klem så lenge

  SvarSlett
 2. Heeei du!: ) Så nydelige bilder, utrolig flott skap!! Og GG hjerter.. Likte igrunnen alt du viser på disse bildene jeg, du har det så fint.

  Hmm, festival i regnvær er ikke det morsomste som finnes, men med gode klær (og kanskje en paraply?) blir det nok kjempebra: ) Håper du koser deg.. Klem fra meg

  SvarSlett
 3. Du er utrolig flink, det ble jo kjempefint! Er stolt av deg. :)

  SvarSlett