søndag 23. august 2009

Røde detaljer allerede...

Snufs...synes det er fælt å pakke vekk sommeren med dens duse, lyse pasteller. Husker da min mann overasket meg veldig en dag tidligere i sommer. Han sa; "Se det har landet en sommmerfuglsverm i lysekronen!" Tenk, HAN hadde SELV festet disse sommerfuglene slik! Det var jo veldig kreativt og søtt! Har ikke lyst til å ta dem ned, men det det er jo høst nå....
Ser det allerede er røde detaljer som teller nå. Det sies at man alltid skal ha noe rødt i rommet, som utstråler varme. Jeg er egentlig ikke så glad i rødt, men vi har noen permanente røde detaljer i begge stuene. Og det er som det sies, de utstråler varme. Spesielt når man har mye hvitt...


Se så fint Festus og Lillepusmannen dekorerte lysekronen!


Rødt teppe i stuen nede. Er alltid litt stresset pga det teppe. Jeg er jo så glad i rosa, men har nok fremdeles problemer med rosa-rødt.

Her er alibiet mitt! I teppet er det faktisk rosa stiper. Ser nå at det faktisk er lilla striper også. Hurra, for det er visst lilla som er fargen nå i følge ekspertene :)


Rød detalje i stuen oppe. Den røde retrosjenken kjøpte Festus og Lillepusmannen da vi endelig kunne flytte inn i huset vårt, som det tok sin tid å bygge. Den heter Bel Air, og jeg har aldri sett flere slike. Den er egenlig ganske tøff og gjør stuen oppe mer maskulin. Men det er jo mye der oppe som gjør den stuen mer maskulin... F.eks diverse instrumenter og SVÆRE Marshall høytalere . Men det er også fordeler med å ha musikalsk mann. Noen av instrumentene i huset er jo vakre, og stilig. Det får bli et annet innlegg :)5 kommentarer:

 1. Jeg synest også det er trist å pakke ned sommeren, men det er på tide...nå står møblene ute i øs pøs og blir ikke brukt i det hele tatt, så det er vel bare å begynne å pakke...sukk...kjempe lekkert med de sommerfuglene i lysekronen, flink mann!!

  Det skatollet ditt var jo bare KJEMPE lekkert, så flink du har vært!

  SvarSlett
 2. Takk for hyggelig kommentar på bloggen min!
  Vi har sånn vask både hjemme og på hytta.Den doble hjemme,og den enkle på hytta.Jeg synes ikke at de blir fort stygge,en stålvask blir heller ikke så veldig delikat hvis de ikke blir vasket og holdt vedlike.Jeg syns liksom de gir "det lille ekstra" til kjøkkenet!

  Ha en fin dag videre!

  Mvh.Minnie.....

  SvarSlett
 3. heisann

  nydelig blogg du har! det skatollet ble jo råååfint! helt etter min smak:)

  ha en kjempe fin dag

  klem Lillan

  SvarSlett
 4. Kjempefin blogg du har!:D Og det skatollet var NYDELIG!
  Flott birmapus også!;)

  SvarSlett