torsdag 23. mai 2013

Møt Nora ♥

"Akk", tenker dere sikkert.. Nok et innlegg om gamle tallerkener :) Det er ikke slik at jeg har huset fullt av bare gamle ting. Nei jeg er glad i ny design også:)  Det gøye med gamle ting er at man får et unikt uttrykk. Spesielt om man mikser med nytt. Jeg har et gammelt Figgjosevise på hytten, men det er ikke av typen som sender ut slike happy-retro-vibber som jeg liker. Så jeg har ønsket meg et retroservise til hytten. Og jammen fikk jeg ikke et servert på døren min av en venninne. Det heter Nora.

Det er fra Stavangerflint, Rolf-design. Kopper må jeg på jakt etter, ellers fikk jeg rikelig med andre deler. Fantastisk!

I pinsen fikk jeg anledning til å ta med serviset til hytten. Så koselig å pynte tallerkenhyllen, som alltid blir fylt med passende farger etter årstid. Grønt, rosa og gult blir sommerens gjennomgående farger.

Green Gate ♥ StavangerflintDet ble jo en nydelig pinse, med temperaturer opp i 26 grader. Herlig!

Frokost ute har vi savnet! Det var helt magisk. Vi spiste alle måltidene ute pinsehelgen.


Takk for besøket og på gjensyn ♥

18 kommentarer:

 1. Fine Nora, åsså har du fullt servise i det. kjempe gøy. Deilig med sol og sommer. Fin torsdag til deg og dine.

  SvarSlett
 2. Så koseleg servise. Men hunden din altså, eg smeltar. Eg har så lyst på hund sjølv. Nydeleg stad dokke har hytte. Det er berre til å glede seg til tida som kjem. Og i helga skal det vere flott vèr, inga tid å miste, berre til å kome seg ut! :D

  SvarSlett
 3. Heisan
  Det passet så godt inn det nye "gamle" fine serviset. Enig i at miks av nytt og gammelt er fint. Blir mest personlig og egenartet da synes jeg.
  Som dere spiste vi alle måltidene i pinsen utendørs. Det var fantastisk å sitte ute i hagen, lytte til fuglene og holde rundt kaffekoppen.
  Tusen takk for dine søte ord inne hos meg! Det inpirerer!
  Glad helg til deg og dine!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 4. Nydelig service- herlig med gult og grønt sammen;)Deilig med godværsdager;)

  SvarSlett
 5. Hei. Jeg har Nora kaffekopper og eggeglass til salg. Eventuelt bytte med lyseblå figgjo Grete/Sissel eller blå Marie. Jeg sender fra Danmark. Mange hilsner jeanette.staerk@mail.dk

  SvarSlett
 6. For ein in blogg du har, masse fine bileter :) Velkommen som følger hos meg, eg legg meg til hos deg og :)
  Ha ein fin søndag!
  Gina

  SvarSlett
 7. Anthera Pharmaceuticals (ANTH) closed just above the day's low yesterday as shares fell $1.9435 (70.67%) to close at $0.8065/share hermes outlet
  . Volume was 19.2 million shares as investors fled following the company's news that the lupus drug that was in clinical trials failed to meet the fendi outlet goals the company had for it. This is the second failure for the company and sadly for shareholders this was an $8/share stock earlier this year.

  SvarSlett
 8. cheap nike air jordan 4 shoes cheap, I voted air jordan 4 uk for you so many things, and now I caught you did not recognize me. cheap walk cheap nike air jordan 4 shoes past a slap in the face fan up, loudly cursed nike air jordan 4 retro sale you Mashui it, I do not know you just do not know cheap nike air jordan 4 shoes you, and then yell I spent with you. cheap, here is the police station, you give me cheap nike air jordan 4 shoes little attention.

  SvarSlett
 9. cool, please guidance so that I can create a blog like yours

  SvarSlett