onsdag 26. august 2009

Shoppingtur i dag. Rice, house doctor, robotsmykke og retroløve

Jeg følte meg sliten etter en hektisk dag på jobben. Medisinen var en liten shoppingrunde. Må jo bruke disse pengene man sliter seg ut for....Diadem til tante sitt prins- og prinsesseball. Ikke så lett å få tak i, men jeg fant et hos Glitter. Nå mangler jeg bare krone til Festus og Lillepusmannen, ikke like lett...........


Ramlet inn på Mitt Rede. Trengte sårt en ny kaffeboks. Denne fra Rice passet bra. Akkuratt plass til en pose kaffe. Rosa og rød for å komme over forbien... Rice eggeglass, som jeg trengte (helt alvorlig). Bursdagsvimpler til Lillebror sitt kalas på lørdag (23 gutter kommer på besøk, gulp hva har jeg gjort..)


Måtte bare plukke med meg disse to skålene fra house doctor. De var til halv pris hos Farmors hus. Blir fine å pynte bordet med på søndag (voksenbesøket, 19 gjester, stressetistress..)

Kult robotsmykke, fikk jeg til en billig penge hos Bik Bok.

Samt disse øredobbene, som muligens kan brukes på ballet. Litt usikker på kjole ennå. Må slanke meg 7 kilo dersom jeg skal kunne bruke kjolen jeg egentlig har lyst til å gå med. (Fikk litt for mye god mat i sommer..) MEN det er bare 10 dager til ballet hos tante, så jeg sliter......

En liten velværegave fra Home and Cottage til svigermor som hadde bursdag for litt siden.Sist men ikke minst 7o-talls kopp med løve fra Fretex. Festus og Lillepusmannen la merke til den med en gang han kom hjem i dag . "Der er koppen jeg hadde da jeg var liten!" Søtt! Må spørre svigermor om hun har et bilde av han med koppen. Han la ikke merke til noen av de andre tingene (like greit..).3 kommentarer:

 1. Vi har visst vært like "oppfinnsomme" med navn på pus - vår pus heter også lillepus:)
  Egentlig ga vi han navnet Tino, men det ble bare lillepus likevel. Han ser ut til å være fornøyd med det;)

  SvarSlett
 2. Flotte ting du har funnet deg da ! Ja en shoppingrunde kan hjelpe på så mangt :-)

  Her er det også bursdag til helgen, en 18 åring ! Idag skal det bakes litt :-)

  Ønsker deg en deilig dag !
  Klem, Nostalgia

  SvarSlett
 3. Nydelige skåler fra House Doctor!!

  SvarSlett