søndag 12. juni 2011

Turi-design: Barcarole

Jeg slenger innom gjenbruken minst en gang i uken, og er like spent hver gang.
Hva finner jeg i dag mon tro? Sist jeg var der, var til og med de som jobbet der overasket over hva jeg fant:) Spredt rundt i butikken fant jeg tre deler til det nydelige Figgjo serviset "Barcarole", designet av Turi Gramstad Oliver.
Alle delene var i perfekt stand, og har sikkert stått ubrukt til pynt. Hos meg kommer det til å bli brukt!

Kake/serveringsfat


Turi

Krukke med lokk.

Super til sukker..

Eller syltetøy. Tenker det blir hjemmelaget jordbærsyltetøy i den når de norske kommer. Mmmm..

Og en stor flott  mugge!

Herlig med lilla markblomster i!

Knalltøffe Barcarole!

Ellers nyter vi pinseferien.

Deilig Indisk Chicken Curry med Raita til middag i dag.

Og deilige hjemmebakte Nanbrød.

Ferske blader!

Håper du også koser deg!


12 kommentarer:

 1. Ååååå! Heldige du! Jeg har en dyp tallerk og en frokosttallerk i Barcarole. Nyyyydelig servise. Ønsker meg skikkelig en sånn krukke med lokk. JALOUS!

  SvarSlett
 2. Gratulerer med mange flotte deler til serviset Barcarole! Det er så artig mønster! Ellers har jeg faktisk sett at det selges noe av det på både finn.no og på QXL. Det er så morsomt å samle på slike retroserviser. Regner med at du har tittet litt på min blogg også og sett hvilke jeg samler på :-)

  SvarSlett
 3. Du er en racer på retro-kupp!! Gratulerer med stilig Turi-design :))
  Vi hadde også indisk i går. Brennhete greier, men nam nam!
  God klemmer

  SvarSlett
 4. Nydelig pusekatt dere har! :)
  Tenker du gleder deg til å få valpen i hus! Utrolig koselig med disse firbeinte babyene! ;)
  Fortsatt fin uke til deg!

  SvarSlett