tirsdag 31. mai 2011

En koselig klubbkveld!


I går hadde jeg klubben på besøk. En fantastisk gjeng med gode venninner!

Det er så deilig å ta en liten pause midt i hverdagens mas og tjas, og bare ha fokus på kos og hygge med en munter venninnegjeng. Skravle om alt og ingenting. Trening, hund, barneoppdragelse og reiser er hotte tema. Vi går ikke tom for samtaleemner:)

Og vi har alltid spennende planer! Vi har fokus på opplevelse. Vi liker å oppleve ting sammen. Små ting, store ting. Korte turer, og lengre reiser. Alpene eller London? Det ble diskutert ivrig i går. Men en tur er vedtatt.

Vi skal sykle Rallarvegen! Alle i klubben liker en fysisk utfordring, i tillegg til at vi skal kose oss. Vi har mange sprekinger i klubben vår. Jeg snakker maraton, halvmaraton og undervannsrugby sprek! Dette gjelder ikke meg da.. Jeg går mer under kategorien mosjonist..


Elsker at Green Gate har servietter som matcher serviset. Jeg har dandert dem etter tips fra
Birthemors hus og sånt. En herlig blogg med humor og gode interiørtips! Gul Fox for å matche lysestaker og smørblomster. Og selvfølgelig for å glede gjestene!


Dette er ikke maten vi spiste i går. Da laget jeg pizza med MASSE kalorier. For når vi har klubb teller vi ikke dem. Men det gjør vi dagen derpå. Så dette var dagens middag. Sunn ovnsbakt laks, med en lett salat. Inntatt etter 60 minutters kardio trening:)

TUDELU!

1 kommentar:

  1. Jeg elsker rød og hvitrutete duker, det er så koselig! Kjempefin borddekking og skikkelig kul lampe over bordet! Tipper dere koste dere. ;-)

    SvarSlett