fredag 27. mai 2011

Spørsmål til mine bloggevenner!

Jeg får ikke skrevet kommentarer, og så ser jeg at man ikke kan se følgerene på bloggen min. Jeg får jo da panikk, og tror at jeg har mistet alle følgerene mine. Har noen andre det problemet? Er det blogger som er nede for telling?


"It´s raining cats and dogs" Bilde er fra en av kveldene tidligere i uken. Det bare bøttet ned!Det er så kaldt, at jeg har strikket et varmt pannebånd til min datter som fryser på ørene. Men vil selvsagt ikke gå med lue, for det det er jo liksom snart sommer.. Men man skulle ikke tro det. Brrr!Nå vil vi ha sol, varme og roser! I morgen skal jeg klippe rosebuskene mine. Spent på tilstanden deres etter en hard vinter. Jeg har en gruppe med nydelige Queen Elisabeth, og et par kryp roser.
( Rosene på bildet fikk jeg for litt siden av en som faktisk er jubilant i dag.)
Stor bursdagsklem til deg!♥♥


Nå håper jeg blogger snart har fikset problemer. Om det er der feilen ligger?

                       Ønsker alle en god helg!

 

17 kommentarer:

 1. DEt er problemer hos Blogger så vi får bare vente å se.
  Jeg fant et tips et sted: Når du blir bedt om å logge deg inn - sørg for at det ikke er haket av i ruten for å forbli pålogget!

  Det hjalp for meg, som nå kan legge igjen kommentarer .

  Ønsker deg en god helg.

  Lykkeliten

  SvarSlett
 2. Heia!
  Jeg prøver meg på en kommentar- men er usikekr på om det funker...har ikke fått til å legge kommentarer i to dager og alle bloggvenner er borte- uhu..

  Hva skjer a? Blogger som kødder igjen med oss?
  Håper det blir fikset snart

  Hilsen Vera

  SvarSlett
 3. Jeg hadde også problemer i dag, men da jeg i "deperasjon" tok vekk haken for å forbli pålogget slik som Lykkeliten forteller om over her så ordnet alt seg - hurra! ;o) Ønsker deg en flott lørdag! Klem fra meg

  SvarSlett
 4. Eg klarer å kommentere, men det er nesten ingen kommentarar i innlegga mine lenger. Ikkje at det gjer meg noko, dei fleste gir tilbakemelding pr facebook eller anna. Fleire som har sagt at dei har problemer med å kommentere som annonym. I dont know, vi får vente å sjå.

  Ser bort på huset ditt no, like grått og trist som her. Skal ikkje det kome litt varme snart??

  SvarSlett
 5. Følgerne er borte hos meg også...tror blogger sliter litt..men ikke få panikk:) det kommer tilbake:)
  Nydelige roser.....det er alltid vakkert:)
  Lett sol her hos meg idag....mend et er dårlige værmeldinger...
  Nyt kvelden, klemmings:)

  SvarSlett
 6. Så nydelige roser! Vi må pynte med sommer inne nå som sommeren lar vente på seg utendørs. Klemklem til fine Fjordlykke <3

  SvarSlett
 7. Er det en rødmasket birma du har? Nydelig katt :-)

  SvarSlett
 8. nå skal blogger vær ei orden igjen, og følgerne på plass.
  så søtt pannebånd du har laget! og så vakre roser og søt pus!
  bor også i en bydel til bergen..
  klem,magny

  SvarSlett
 9. Å ja, nå virker alt som det skal! Så bra!
  Takk for all info snille dere:)

  Takk Lisbeth! Skjønne Lillepusen er rødmasket Birma ja. En vakker og god pus:)

  SvarSlett