torsdag 26. mai 2011

Turi-design: Heliotrope

Da jeg bodde på sykehuset en uke med min datter var dagene lange. De var ikke bare lange, men fryktelige. Barnegråt fra alle rom, og verst av alt det triste blikket til min datter. Ikke en gang klovnene som kom innom avdelingen fikk henne til å smile. Men det var noen som klarte det. Familie og venner som kom på besøk! Vi var like glad hver gang vi så et kjent fjes titte inn døren. En av dagene kom min fantastiske skjønne snille kusine, og hun hadde med seg en pakke til meg også.


En nydelig Turi-design skål/sausenebb. Gjett om jeg ble overasket! Mønsteret heter Heliotrope. Skjønner hvorfor det. Heliotrope er navnet på en lilla blomst.Som ser slik ut!Til min kjære kusine. You are the sunshine of my life!

KLEM!

8 kommentarer:

 1. Herlig design!

  Ja, jeg forstår at det er godt å få besøk av familie og venner når en er på sykehus.
  Vi er heldige vi som har det.

  Klem Lykkeliten

  SvarSlett
 2. Sååå snill kusine da ! og så lekkert design.

  Håper dere er vel ute av sykehuset nå og at smilet er tilbake hos den lille frøkna.
  PS ! Pus setter nok "stor pris" på å få sauen som sengekompis.... he he

  klem fra anita s

  SvarSlett