torsdag 19. mai 2011

Retro og kirsebær!

Hos meg er det ikke "diamanter og kirsebær", men "retro og kirsebær" i dag:)
Synes retrovasene i tykt farget glass er så tøffe. Jeg kjøpte en blå i bruktbutikken.
"Hadeland, Willy Johansson". Munnblåst.


Sammen med en kvist fra et Japansk kirsebærte ble det jo romantisk og kult på sjenken. Jeg har ikke Japansk kirsebærtre. Men det har de i byn... Jeg gikk rett på kvisten, og da ble fristelsen for stor.Temmelig frekt! Men kvisten gjorde seg virkelig i vasen. Tror jeg må få meg en liten samling av slike vaser i forskjellige farger. Hadde vært tøft.Synes det er gøyt med retro!Lillepus er mer interessert i myke kosedyr. Eller er det noen som prøver å være morsom?


Ha en strålende dag!

5 kommentarer:

 1. Den vasen var superfin! Og skålen likte jeg kjempegodt! Fine retrofunn! :)

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 2. Oj så kul en vase- jeg får også mer og mer sansen for retro!!
  Å så søt en pus du har:)

  Ønsker deg en fin kveld-Vera

  SvarSlett
 3. Kjempefin vase! Jeg noe i samme stilen, bare rød. Skikkelig herlig. Og den blåfargen er nydelig! Håper du får en fin søndagskveld og en ny og koselig uke!

  Hilsen Solrosa

  SvarSlett