mandag 6. juni 2011

70-talls nostalgi, og nyeste PiP

Jeg har lagt merke til at årets sommerkolleksjon er sterkt inspirert av 70-tallet. Hos H&M kan du få den rette hippiestilen. Jeg synes det er vanskelig å trives i disse klærene. Men de er stilig på andre.

På dette bildet ser du meg, pappa og storebroren min i autentisk 70-talls omgivelse. Om sommeren reiste vi rundt i Europa med den lille campingvognen vår, og opplevde så mye spennende. Forrige uke fylte min kjære pappa 70 år. Takk snille pappa, for en fantastisk barndom!

Gliset til pappa! En lyseblå Dodge Dart.

Min skjønne mamma! Lille meg i vognen:)


Så da denne kaffeboksen tittet fram i en hylle på gjenbruken, måtte jeg bare ta den med meg. Vi hadde jo en slik på 70-tallet! Koselig. Fin, blank og så rød!

Passer fint til de nye PiP koppene jeg fikk til bursdagen min.

Den nye serien er helskjønn!


Nydelig framhevet rødstrupe(?) på framsiden av koppen.


Ha en fin uke alle sammen!

12 kommentarer:

 1. Så. koselige bilder.Ja, 70 tallet var en fin tid.Slit'an med nydelige kopper og en kaffeboks som vekker mange gode minner fra en svunnen tid:)

  SvarSlett
 2. Så fantastisk koselige bilder! For noen skjønne folk, de er nok utrolig greie også! Og den der Pip-koppen var knas :))
  Gode klemmer

  SvarSlett
 3. Så kjekke bileter, virkelig koselig.

  SvarSlett
 4. SV; Så koselig det blir med en liten valp da! Tror på èn måte du skal være litt glad for at det ble Golden istedet for Bull ;) Tror du får mindre styr med en sånn i hus. Hva gjelder dressur og diverse sykdommer og allergi! Lykke til, får håpe det vaker noen vofsebabbisser i magan til mor på kennelen da! ;)

  Fine retrobokser!!

  SvarSlett
 5. Hei hei!! :)
  Så utrolig fine kopper - me like!! :)
  Kjempe koselig med sånne bilder:)

  Ja, det er bra når man kjøper dyr gjennom dyrebeskyttelsen. Man gjør en god sak!!Og får noen herlige dyr, som trenger ekstra omtanke:)

  Grattis med nykjøp av hund, gleder meg til å se bilde av denne :)

  klem

  SvarSlett
 6. Pappaen din hilser og sier han blir helt rørt av å se de gamle bildene igjen.Han angrer på at han solgte Dodgen.Han skulle nok gjerne dratt på telttur igjen.Men ikke så fristende synes kanskje vi:)

  SvarSlett