mandag 5. september 2011

Rallarvegen♥

I går kom jeg hjem fra en fantastisk tur. Ganske mørbanket og sliten, men også veldig veldig happy! For dette var en av de beste naturopplevelsene jeg har hatt. Sammen med en fantastisk venninnegjeng syklet jeg Rallarvegen. Fra Finse til Flåm. Legg merke til det stolte gliset.

Vi var nok ikke så heldige med været, men det var mildt, og man er jo vanntett..

(Skulle jo tatt med noen bilder av mine skjønne snille venninner som ser MYE bedre ut i sykkelhjelm enn meg, men vil ikke utlevere noen uten tillatelse. Spesielt ikke med sykkelhjelm på:))
Her er vi kommet til de berømte stupbratte svingene. Jeg tenker sikkert at dette kan være det siste bilde som blir tatt av meg. I live... For det var VELDIG bratt. Og jeg har høydeskrekk.
Jeg innrømmer gjerne at jeg lå bakerst hele veien. Mine venninner er superspreke med konkurranseinnstinkt (noe jeg ikke har.. og heldigvis var ikke dette  noe konkurranse heller), så på slutten var det oppmuntrende heiarop som fikk meg opp de tyngste bakkene.. Heldigvis var det langt mellom slike oppoverbakker. Det gikk for det meste nedover, og det liker jeg:) For noen gikk det dessverre litt for fort, og vi traff på et par stykker som lå på bakken da vi kom ned på asfalten. De måtte kjøre resten av turen i ambulanse. Det sies at det er ofte på slutten av slike turer at det kan gå gale, og det stemte...


Vi overnattet på flotte Flåmsbrygga. Hyggelig atmosfære. Deilig mat og drikke.


På Flåmsbana fikk vi være turister. 

Toget stoppet, og vi gikk ut sammen med ivrige japaner..

..for å hør Huldra synge og danse!

Denne turen var perfekt for en vennegjeng, og jeg anbefaler den virkelig!
Rallarvegen MÅ du sett på listen over turer som skal gjennomføres i løpet av livet.
Jeg kommer nok til å ta denne turen en gang til!
Kanskje en romantisk tur med min kjære neste gang? 

Men nå er det tilbake til hverdagen. Middagslaging og rettebunker. Men en ting er sikkert. Naturen er utenfor huset mitt også, og jeg SKAL ta en joggetur i dag. Rumpen verker, men ikke beina:)
Må jo holde formen til neste eventyr med gjengen. Hører rykter om at det kan bli møte med det våte element..

Ha en fantastisk uke alle sammen!

5 kommentarer:

 1. Dit skal vi på laurdag førstkomande! Kor lang tid brukte dokke? Klestips?

  SvarSlett
 2. Huff, no var eg egoistisk som berre snakka om meg sjølv. Du er superfin i hjelm, sprek og frisk i kinna. Gleder meg til dette når du seier det på den måten.

  SvarSlett
 3. Alt kler den smukke :) Fin med hjelm søte du!
  Herlige bilder, dere er noen sprekinger! Og så vittig med Huldra!
  klemmer

  SvarSlett
 4. Så flotte bilder.Synes du kledde hjelmen godt,regtøyet også.Det høres ut som dere har hatt en flott tur du og veninnene dine.Klem

  SvarSlett
 5. Enig, dette er en superfin tur!! Jeg ser at du koste deg :) Nå er det mange år siden jeg syklet turen sammen med en venninne, dengang var vi studenter i Bergen :)

  SvarSlett