tirsdag 13. september 2011

Første møte med "babyen" vår!


Et knippe nydelige Golden Retriever valper! Vi besøkte kullet i går.Vi skal hente vår Molly i høsteferien. Jeg gleder meg til å delta aktivt i hundemiljøet. Lydighetstrening og utstilling. Oppdretter skal velge ut beste tispe til oss, med tanke på dette. Derfor må vi være tålmodige, og vente litt til før vi vet hvem som blir vår.

I mellomtiden snoper vi i dyrebutikken:) Koselig aktivitet i høstværet.
 Hjelpe meg så mye fint de har! Valpen vår kommer til å bli en rosa prinsesse. Datteren min fikk velge bånd, og det måtte bli dette!


Ha en fortsatt fin uke alle sammen!


6 kommentarer:

  1. Ååå!! Finnes det noe herligere? Gleder meg til å se hvilken valp som havner hos dere ;o) Herlige bilder av lillepus under her også, så vakker!! Ønsker deg og dine en fin dag! Klem fra meg

    SvarSlett
  2. Hun får verdens fineste teppe i kurven sin.Gleder oss til å treffe lille Molly

    SvarSlett