søndag 25. september 2011

Interiør og boligmesse i Grieghallen, og jeg kjøpte det fineste de hadde - isblå KitchenAid ♥

Messen var fantastisk! Veldig moro å treffe bloggere man kjenner, men aldri har truffet in "real life". Skjønne hyggelige damer:) Det bugnet av fine saker og ting, og lommeboken krympet seg..
Se hva som står på kjøkkenbenken min!

En isblå drøm!
Pappa som også befant seg på messen måtte tilkalles. Ikke for å betale:), men jeg måtte ha hjelp til å bære den tunge esken ut i bilen..

Noen likte esken best..

Da den isblå drømmen var trygt på plass i bilen, kunne jeg kose meg videre. Med kjøpestopp..
Bare en liten ting til.. Skjønn lysestake fra Ferm living. Fristet bare sånn:)


Til ære for KitchenAid har jeg ryddet litt i hyllene som pleier å være full i happy retro. Nå er det lyseblått som er tema der. (P.s de rotete papirene som henger der er ikke regninger, men timeplaner..)

Helgen gikk fort, snart mandag.

Ha en fin ukestart!

22 kommentarer:

 1. Herlig isblå Kitchen Aid, heldige deg:) Herlig lysestake også, og katt;)

  Ha en fin søndagskveld fra Trine:)

  SvarSlett
 2. OMG! SLITAN!! Pittelittegran misunnelig på deg nå:D Nyydelig - tenk at man snakker sånn om en kjøkkenmaskin, men det ER jo rolls roycen!

  Jeg såg dere ikke igjen, skulle jo pratet mer med dere, men det var jammet et kaos, utrolig mye folk! Men morro..Jeg hadde med meg hjem samme fløtemuggen som du har, bare i rosa;) Tror vi liker mye det samme, hihi..

  Ha en fin start på uken - mulig det kommer en småtrøtt Øystein i morgen, han har fartet fælt i helgen;o)

  Klem, Marte

  SvarSlett
 3. Gratulerer med ny Kitchenaid! Den passet jo perfekt inn på kjøkkenet ditt:-)
  Også synes jeg Isak fatet ditt er såå fint.

  Ha en god kveld!

  SvarSlett
 4. Lekker!! Både KitchenAid`en og lysestaken, forresten:) Skulle så gjerne hatt muligheten til å delta i helgen, men håper det kommer flere sjanser seinere.
  Fin ny uke til deg:)
  Klem

  SvarSlett
 5. Hei hei
  Her har jeg ikke vært før ,kjempe flott blogg :)
  Gratulerer med kjøpet :)
  Ser du har en liten Rødtabby ,min ble 7 år den 22 sept.

  God kveld til deg

  SvarSlett
 6. Hei Fjordlykke.
  Jeg turde rett og slett ikke møte opp på bloggefrokost, som antageligvis eneste mann..? Men nå er jeg en angrende synder...

  Stilig lyseblå helhet på kjøkkenet ditt! Kanskje du kan hjelpe meg med et dilemma? Vi fikk en solid Kenwood til bryllupet for 5 år siden. Den gang likte vi røft blankt stål, nå liker vi romantisk Kitchen Aid-stil... Har vi lov til å bytte ut Kenwooden? Eller må den bli vår faste følgesvenn ekteskapet ut? Må jeg skilles for å få meg en Kitchen Aid?

  Et hjertesukk fra
  Blomsterstjernen

  SvarSlett
 7. Slitan, kjære du! Meget pent! Tar gjerne imot invitasjon til å sjekke ut om maskinen er god til f.eks brownies-baking... ;-) Fotballdommermannen stakk kjepper i hjulene for meg og boligmessen. Som straff må han pent finne seg i noen timer på House og Oslo når vi skal dit i november... Og til deg kjære Blomsterstjernen: Kenwooden blir der ekteskapet / livet ut. Her i huset står det et stålvidunder som akkurat har erstattet den oransje 50 år gamle forgjengeren sin. Kjøp deg en food processor til din stålklump, så skal du se at du blir Kenwood-fan igjen du også. Den er brutalt rå mot alt som kan moses for så og spises. Dadlene har tapt kampen for alltid!
  Hjertelige hilsener til dere begge fra Birthemor.

  SvarSlett
 8. Birthemor:Selvsagt! Browniesparty hos meg om ikke lenge! Ungene må jo komme og hilse på firefotingen som snart løper rundt her. Hun blir nok barnas favoritt:)

  Blomsterstjernen: (Med frykt for at Birthemor leser dette..) Jeg hadde bare blitt ekstra glad i mannen om han ville bytte ut Kenwooden med romantisk Kitchen Aid. Når det gjelder design har Kenwood ikke noe å stille opp med. Kvalitetsmessig helt super. Pakk den bort, og gi den til ungene når de flytter på hybel. Da er den sikkert retro og pop:)
  Savnet deg på bloggfrokost! Du skulle ha kommet ja, med maske. Det hadde damene likt:)

  Masse lykke til med Kitchen Aid kjøp!
  Go for it man!

  Helsing Fjordlykke!

  SvarSlett
 9. Lyseblått er alltid lykke. Håpar du får mange gode bollar og kaker frå kjøkkenmaskina di :-)

  SvarSlett
 10. Slitan med ny Kitchen Aid!! Den er stilig - og du har fått han i en av de fineste fargene!!
  Marte pekte deg ut på messa for meg, men jeg fikk ikke hilst på deg. Det var mange nye fjes, og mye folk etterhvert. Men moro var det: )

  -Kristin-

  SvarSlett
 11. Grattis, jeg er godt fornøyd med min maskin....ikke i en slik sprek farve som dette men....Kjempe nydelig farve, måtte ta et bilde da jeg gikk forbi denne som var utstilt med den lille pingvinen på...

  Så spennende med ny valp, åhhh som dere sikkert gleder dere, er jo såååå koselig! Bare plag meg med spørsmål, kjempe koselig det!

  SvarSlett
 12. Takk for hjelp Fjordlykke og Birthemor.

  Dere gjorde det ikke akkurat lettere for meg? Men etter hva jeg kan forstå finnes det 2 alternativ? Enten å skille seg eller lagre den et hemmelig sted inntil barna flytter på hybel? Ikke dumt.

  Men som Birthemor sier er den jo en kraftplugg av dimensjoner. Selges det kanskje pimp-kits? Tilsvarende sånne "etui" som man i sin tid stappet mobilen inni, slik at den så tøffere ut..?

  Noen burde så absolutt begynne å produsere slike omformings-kit for foodprosessorer! Så er det bare til å tre den utenpå Kenwooden og vips står man der med et muskedunder av en KitchenAid! I alle regnbuens farger...

  Til neste år kommer Blomsterstjernen på interiørmessen. Sann mine ord:)

  SvarSlett
 13. Hehe. Blomsterstjernen, du er da MANN! Satse på muskler fremfor sminke... ;-) (Selv om jeg innerst inne og sterkt motvillig må innrømme at Kitchen Aid er noen hakk penere.. Men utseende er vel ikke alt? Kjemper for livet med å forsvare maskinvalget vårt nå altså...)
  Fjorlykke: Vi vil GJERNE hiolse på dere alle snart, både de med to og de med fire bein. Gleder oss! Blir det Sunnfjord-tur snart eller er hundebabyen kanskje litt liten enda?

  SvarSlett
 14. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 15. Birthemor/Blomsterstjernen: Hahaha dere er morsomme:) Bra ikke elevene mine leser denne bloggen (håper jeg..). Pratet en time i dag om materialisme og forsøpling av planeten vår..

  SvarSlett
 16. Hei, takk for hyggelig kommentar på bloggen :) isblå kitchenAid, den var bare nyyydelig. Så mye annet fint lyseblått stæsj du har også. Liker godt brettet fra Isak.

  Legger meg til som følger :)

  SvarSlett