torsdag 15. september 2011

Turi-design: Astrid ♥ MITT NYE HØSTSERVISE♥


Jeg har ryddet litt i skapene, og kastet litt overflødigheter. Så da ble det plass til litt nytt!
(Ja kjære, jeg vet.. Jeg er håpløs, men dette er min lidenskap. Du har motorsykkel og musikken din:))

En stabel med 8 "Astrid" frokosttallerkener funnet på bruktbutikken! Stabelen har nok stått gjemt i et skap, for de ser helt ubrukt ut. Blanke og fine.


Men koppene var ikke der. Kanskje de dukker opp en gang.. I mellomtiden kan vi mixe med noe av det moderne slaget. Har en hel haug av disse koppene fra Villeroy&Boch. Kjøpte dem da de var på salg, men da jeg skulle kjøpe tallerkener var de gått ut av produksjon.. Så disse koppene søker jo tallerkener:)

Og de er fiine sammen. Koppene har samme elfenbensfarge som tallerkener. Retro mot det moderne gir tøff kontrast. Synes jeg.. Sikkert andre som synes det er stygt. Men jeg synes det er gøyt å skape sitt eget personlige uttrykk.

Rød og brunfargen gir meg høstfølelsen.

Liten vase etter mormor. Ekstra koselig å ha på bordet.


Skrekken for fargekombinasjonen rosa/rød er jeg over. Liker den nå.

Hva er ditt favorittservise?

Klem fra meg!

7 kommentarer:

 1. Hei min venn! Rødt og rosa er tøft! De som mener noe annet sitter fast i 80-tallet. Tøffe tallerkener! Jeg er gjerne med på blogger-frokost, men kune ikke helt finne ut hvordan jeg meldte meg på? Birthemor-klem

  SvarSlett
 2. Flotte tallerkener synes jeg<3

  SvarSlett
 3. Rødt og rosa er smashing! Elsker den kombinasjonen:) Hm.. vurderer å begynne å samle på et nytt service, men må sondere litt..Ikke noe soleklar favoritt enda:D

  Skal se etter dere på frokosten, regner med du og C går sammen? Kjenner i alle fall igjen C,så da skal jeg spane etter dere;D

  God helg!!

  SvarSlett
 4. Dette var utrolig smakfullt og så fint med det lyseblå og hvite ved siden av! Disse retroservisene er så artige :-)

  SvarSlett