fredag 23. september 2011

Eplekakefest med en dæsj retro!

I går fikk jeg lyst til å uttrykke min takknemmelighet overfor mine foreldre:) De er uunværlige for oss. Minstemann har vært syk, og de har stilt opp hele uken. Jeg laget derfor koselig ettermiddagskaffe med eplekake+vaniljeis til dem.

Oppskriften på saftig eplekake finner du her.

Og selvsagt måtte vi dekke med det nye Turi-design serviset. Mamma og pappa synes det er artig at vi finner disse skattene. De har jo et spesielt forhold til Figgjo. Mamma fortalte at de fikk Granada frokostserviset til bryllupet. Granada er også Turi-design.

Dette er Granada!

Pute med retromotiv fra Kremmerhuset!

Har funnet fram litt Walters zink.


Bolig og interiørmesse i Grieghallen denne helgen!
Gleder meg!
Kommer du?

9 kommentarer:

 1. Hei!
  Så flott retro servise, jeg liker Figgjo kjempe godt! Fint at det tidligere "gamle og (litt) stygge" servise har blitt så fint igjen!! ;)
  Følger deg videre.

  God helg :)

  Klem fra Sigrid :)

  SvarSlett
 2. Mmm, eplekake!!!

  Hadde en slik Granadatallerken før, til min lille klums knuste den. Hehe.

  Og du, jeg har ikke sett den før, men den reven, porselensreven du har på "fine funn" på sidebaren her....åh, så fin!!!!!!!


  Ps; har en giveaway på bloggen min (Figgjotallerk gitt;), bli med om du vil :)

  SvarSlett
 3. Hehe, du ER jo med på giveawayen allerede ;) My bad!

  SvarSlett
 4. Herlig servise og lekkert bord. Så sykt god ut den eplekaken!! Godt å ha noen å lite på når det trengs, skulle så gjerne ønske at jeg hadde mine foreldre og øvrige familie så mye nærmere. Med 4-5t reisetid, sier det seg selv at det ikke er så lett for de å stille opp på kort varsel, slik er det jo motsatt også. Har jo mine svigerforeldre i nærheten, men de er av den litt "opptatte" typen, for å si det slik...
  Hadde egentlig tenkt meg en tur på messen i helgen, men får min søster med fam. på besøk. To av nevøene mine + min svoger skal være med på Stoltzekleiven, så her skal hele gjengen ut på tur:) Ha en fin helg!!
  Klem

  SvarSlett
 5. Ingenting er bedre en lunken eplekake med vaniljeis en sur høstdag.Og noen er heldig når de kan få være mye sammen med barnebarn.Nonna er bestemor på italiensk, hvis noen lurte.Ha en fin helg klem

  SvarSlett
 6. Å så lyst jeg fikk på kake- nam nam, den så nydelig god ut! Snill du er som baker og inviterer- godt å kan gjøre noe koselig tilbake.
  Å nå kommer lille Molly snart til dere- gleder meg stort til å følge med, bare elsker hunder og har ikke vært en dag uten hund i hele mitt liv. Hadde en Golden som ble nesten 14 år og het Conny- så snill og god hund, hun var mor sin jente:)Heldge Molly som får så fint teppe:)

  Ønsker deg og dine en fin helg.

  Klem fra Vera

  SvarSlett