torsdag 20. januar 2011

I ♥ Cath Kidston


Da det snødde i dag kjente jeg at hele meg lengter etter vår. Det er ikke gøyt lenger. Snøen kan være på fjellet. En av dagene da vi hadde speilglatt is fikk jeg meg en støkk, da bilen min hadde tatt en tur på egenhånd i løpet av skoledagen. Den sto parkert i en bakke, og sakte men sikkert hadde den sklidd og klistret seg inntil nabobilen. Med god hjelp av rolige flinke kollegaer fikk vi skilt bilene. Jeg bare sto der paralysert og sjokklammet .


Utrolig nok gikk det bra, og ingen av bilene ble skadet. Det var bare jeg som ble litt mentalt skadet... Livredd for å parkere i glatte bakker nå.


Men hjemme begynner det å bli vårlig! Jeg har pakket opp en eske med Cath Kidston kopper som jeg kjøpte på Mitt Rede før jul. Butikken hadde opphørssalg. Fryktelig trist for det var en fantastisk butikk, snufs.. Savner den. Lurer på om jeg skal ha disse lysegrønne på hytten. Har mye i lysegrønt m/prikker fra GG der. Kan fint kombineres med det.


Fikk kjøpt noen få i lyseblå, som passer perfekt med pip. Og lyseblå GG som jeg har mye av hjemme.
Veldig skjønne! (Så skjønne at en viss mannsperson i huset får frysninger av dem) Fjordlykkemannen sier at det finnes bare en koppetype i huset som er "brukanes", og det er Menu sine termokopper. De er jo geniale de. Helt sant. Men vi liker jo søøøte kopper også!


Cath Kidston frisker opp på Lillebror sitt rom også. Minner meg sånn om sengetøyet jeg hadde da jeg var liten! 70-tallet ♥
I morgen skal jeg på stoffjakt. Spisestuestolene skal trekkes om, og jeg tenker det blir noe lyseblått ..
Og så er det fredag i morgen. Herlig!

Tenker jeg bare ønsker alle en god helg med det samme!

6 kommentarer:

 1. Enig med deg, nok snø og glatte fortau nå!!
  Lengter etter våren!
  Herlig koppesamling, jeg er spes glad i pip, har nesten ingenting, vil ha alt!!:)) Nydelige!!

  God helg!
  Marte:)

  SvarSlett
 2. Mykje fint du har kjøpt! Er det dokke som eig hestane forresten?

  Lurte på om du kunne spørre naboen din i det gule huset kva type busker han har som blomstrar så fint opp med veien? Dei er så fine, trur blomane er gammalrosa. Vi er fleire som beundrar dei :-)

  Eg planlegg hage for full mugge. Lite blogging for tida, men kva skal ein seie? At eg er lei is i veien og lengtar etter vår? :-)

  SvarSlett
 3. Det var deilig å bevege seg ute ,uten brodder .Jeg hørte litt fuglesang i dag,tittet litt på julerosen ute om det var kommet noen knopper på den,den skulle jo ha blomstret nå.Men den vil nok vente litt til.Nydelige kopper,var litt lei meg da jeg knuste ett Green gate krus,som jeg liker å drikke te av.Men det kommer kanskje mye spennende nytt i butikken snart, og da kan jeg kjøpe meg ett nytt med god samvittighet:=)

  SvarSlett
 4. Ååå så heldig du er som har så mye nydelig Cath Kidston:):)
  Uff, lei vinteren jeg også..den har vært så lang nå:P Godt det går mot lysere tider.

  Nyt helga:)

  Klem Lise

  SvarSlett
 5. Ja då har eg tatt feil av husa, men har køyrt nokon gongar innover når det er lenge til ferja går så eg veit kva hus du bur i :-)

  Eg skal og verte hagemenneske, tenkte eg, hadde eg berre vore pensjonist...

  SvarSlett
 6. http://blomsterogbier.blogspot.com/2011/01/jubileum-i-apent-hus.html

  Ei lita utfordring i forbindelse med utlodning i Åpent Hus.

  SvarSlett