tirsdag 25. januar 2011

Utfordring!


Etter utfordring fra Blomster og bier, deltar jeg i den flotte og inspirerende bloggen Åpent hus sin jubileumsfeiring. Bloggen har rundet 100.000 besøkende og har fine premier til de som deltar og vinner.Her er utfordringen:

Jeg oppfordrer deg til å presentere noe som har stor immatriell verdi for deg.
 (altså som har verdi langt ut over hva det koster) og forklare hvorfor. Lenke så til dette lotteri-innlegget, og send utfordringen videre til to andre bloggere. Tidligere innlegg kan også brukes. Husk å sende utfordringen videre til til to.

Det var vanskelig å bestemme seg for en ting. Ting som har immateriell verdi for meg er tingene som bringer fram minner. Gode minner. Minner om en mormor for eksempel. En fantastisk mormor som jeg savner sånn. Hun som alltid samlet familien rundt et bord og passet på at alle spiste. Hun som ikke ville at noen skulle gå for vi hadde jo det så godt når vi var sammen. Denne lille ildfaste formen fra figgjo var mormor sin. Slike kan du finne i mange bruktbutikker, og de koster sikkert ikke mye. Men for meg er fatet verdifullt. Når jeg ser på det hører jeg mormor sin stemme, og jeg smiler. Gode minner..........


Jeg sender utfordringen videre til to av mine favorittblogger: Millie-Moi og Øblog!

9 kommentarer:

 1. Tusen takk for utfordringen! :) Hmm skal vi se.. Mye av det jeg er glad i ligger i en kartong hos mamma og pappa men.. hehe

  SvarSlett
 2. Jeg glemte å si at det var veldig fine minner du hadde funnet fram.

  SvarSlett
 3. så fint du skriver. jeg kjenner meg veldig godt igjen når det kommer til gode minner av besteforeldre og til tider et stort savn.
  takk for at du deler!

  og lykke til i lotteriet mitt! :)

  klem fra
  Åpent hus

  SvarSlett
 4. Sånn, nå er den oppe, håper jeg har gjort alt riktig. :) Si ifra om ikke!

  SvarSlett
 5. Å den formen minner meg sånn om mormor. Har spist mye godt opp gjennom årene som har vært i den formen. De kveldsene hos henne var magiske. Koldtbord med egg, tomat, reker, laks, ost og varm sjokolade. Også ostepops og taffelsticks etterpå. Det bringer frem varme gode minner om fantastiske mormor. Å som vi savner henne <3

  Takk for utfordringen! Den tar jeg tak i med det samme :)

  God klem <3

  SvarSlett