lørdag 15. januar 2011

Elsker plastdyr og løse ledninger jeg også!


I BTs hus og hjem denne uken fikk vi se hvordan kunstneren Borghild Rudfjord Unneland har det hjemme. Lo da jeg leste at hun gjerne stikker innom lekebutikken og kjøper seg et fint plastdyr. Jeg også elsker de fine plastdyrene. Sikkert fordi jeg nok er litt over gjennomsnittet glad i dyr. De som kjenner meg vet alt om det:) Men jeg trenger ikke å kjøpe dem selv. Har en liten gutt som også er veldig glad i dyr, og sammen pynter vi i huset med dem. På kjøkkenet vårt:" Tiger møter Geopard".


Hos Borghild kan man finne isbjørner i sukkerskålen!


Tigerbrøl fra radioen. Keramikkkoppen er også Lillebror sin. Den er superskjønn og har også tilhørende skål. Han fikk settet i gave da han var mindre.


Lenge hadde vi en gorilla på vasken. Den likte veldig godt å bade sa Lillebror. Nå kan du risikere å møte ulv på toalettet..Borghild forteller at hun hadde besøk av en venninne som festet alle løse ledningene i huset. Da venninnen reiste løsnet Borghild dem igjen. Hun liker ledninger som henger... Hi hi jeg og!!! Pappa spurte om han skulle hjelpe meg med å feste ledningen da han så Ryettilampen i stuen. Han kunne ikke forstå at det var meningen at ledningen skulle henge i en slik bue.


Her er Lillebror med sin lille tiger. Flere barn har fått kurert katteskrekken sin ved å holde myke snille Lillepus.

Nå skal helgen nytes. Ute er det fryktelig grått og glatt. Men vi kan lage det ekstra koselig inne!

Ha en fantastisk helg alle sammen!

6 kommentarer:

 1. For en nydelig pus du har:) Slike plastikkdyr har jeg også sansen for og det har sikkert med min dyreglede å gjøre:)
  Ha en deilig lørdag:)

  SvarSlett
 2. For en fin liten hule lillebror og tigerpus har.Ønsker meg en lignende, som jeg kan krype inn i og vente på våren:)

  SvarSlett
 3. Så kult :) En trenger masse dyr rundt seg. Både plastikk og levende :)

  SvarSlett
 4. Plastdyr er digg! Fantastisk med tigerbrøl fra radioen. Jeg pleier alltid å stoppe opp i lekebutikkene når jeg kommer til hyllene med alle fine plastdyrene. Savner å ha dyr rundt meg, når prinsessene blir litt større så skal vi skaffe oss en herlig kattepus.
  Klem :))

  SvarSlett
 5. Skal hilse fra lille prinsessen her og si at de var veldig skjønne. :)

  SvarSlett