fredag 7. januar 2011

Vinterpynt i Emmelinsk stil og en liten dasj med Alvar Aalto.

Da jeg så flinke og inspirerende Emmeline på tv i går satt jeg klistret til skjermen. Fjordlykkemannen la merke til dette, og da Emmeline viste vårblomst i pipskål ropte han høyt: " Så flott for deg at du har drøssevis av slike skåler!". Hint hint, da trenger du ikke kjøpe flere..


Så jeg kjøpte med meg en hvit potterose i dag etter jobb, og fant frem en pipskål.


Potterosen hadde glitter på bladene. Sikkert rester etter julen, så prisen var ikke noe å si på. 20 kr for en skjønn vårlig potterose. Og litt glitter og glamour tåler vi fremdeles.Og lys må vi ha! Elsker Alvar Aalto kolleksjonen. Denne lille søte til telys er ny. Hadde jo ikke drøssevis av dem:) Liker den herlige lyse "water green" fargen.

Ha en nydelig helg alle sammen!

7 kommentarer:

 1. Den kommentaren til Bjørn var også ganske Emmelinsk, hihi, ganske typisk henne en slik dialog :) Gav en sånn pip-skål til AH til jul - henrykt (no samler hon på de òg). Godt nyttår forresten, sees plutselig på et fjell nær deg!

  SvarSlett
 2. Så nydelig med potterose i pip-skål! Herlig å ta inn litt vårlige blomster nå, og samtidig utrolig fint å beholde litt av det magiske glitteret som hører juletiden til.
  Vittig han der Fjordlykkemannen i kommentarene sine ;)
  klem

  SvarSlett
 3. Heisan!
  Emmeline på tv gikk jeg dessverre glipp av. Moro å se medbloggere "live"!
  Herlig lysholder fra Iittala! Lekker form!
  Ha en fin søndag!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 4. Hihi- skåler og fine blomster kan vi aldri få nok av - så det så!:)
  Klem

  SvarSlett
 5. Så koselig at du la igjen melding på bloggen min! Alltid hyggelig med kommentarer.

  Iittala har mye fint, ja. Jeg har en del Aino Aalto-glass og Ego-servise. Liker godt de blå fargene i glassene, ja. Artig at mye av designet er laget for 60-70 år siden og er like fint i dag!

  Håper du får ei fin uke!

  mvh Solrosa

  SvarSlett