søndag 13. mai 2012

Tørrfisk og pomponger

Vi synes det er gørr kjedelig i dette været! I dag har vi stått over den daglige skogsturen vår. Molly fikk litt tørrfisk som trøst, og følte behov for å pusse tennene etter å ha knasket i seg deikatessen. Hun gikk på badet for å hente tannbørste, men IKKE sin egen..

Jeg har lagt merke til alle de skjønne pompongene som lages i Blogglandia, og fikk lyst til å prøve selv. En grei aktivitet når regnet pisker mot ruten. Jeg hadde bare grønt silkepapir, men det er helt greit. Grønt er skjønt. Slik ble den!


    Ha en fin søndag alle sammen!

7 kommentarer:

 1. Ja idag har vèret vore heilt forferdelig. Og meir skal det verte! 17.mai er det meldt 3 grader og sludd. Jippi! :-/

  SvarSlett
 2. Hei! Sitter her og humrer over historien om Molly og tannbørsten! :) Så herlig en skapning ho e da! :) Flott pompong! Fin ny uke til deg! :)

  SvarSlett
 3. Tørrfisk er snadder, men tannpuss trengs etterpå hihi :) Har også lyst å lage pompong. Grønt er skjønt!

  SvarSlett
 4. Herlighet for en storsjarmør den hunden din, helt nydelig:) Liker veldig godt bloggen din, mye spennende her. Ha en flott kveld, klem fra Agnete:)

  SvarSlett
 5. Fine Molly. Det er så mye glede og lykke i de firbeinte at jeg blir helt tullerusk. Her tror Lykke nå at hun eier hele Nordnes, og må opp i vinduet hver gang noen går og lager litt mer bråk enn vanlig på veien utenfor. Vi må bare smile.

  Pompongen din var fin, og grønnfargen var jo en av de bedre grønnfarger som finnes vil jeg si. :))

  Jeg ønsker deg en solfylt(!) maiuke.

  SvarSlett