søndag 20. mai 2012

Vårlige pasteller hos Nye IKEA!

Nye IKEA i Bergen er gigantisk! Her er det lett å miste barna og eventuelle andre du rusler rundt med. Svært viktig å ha med mobiltelefon, slik at man kan spore hverandre opp om uhellet skulle være ute. Jeg likte meg veldig godt her. Luftig følelse og fine utstillinger.

Servietter, lys og glass med søte blomster havnet i min handlekurv. 

Nye puter til tolixene. De små runde putene er perfekt til disse stolene.

Og en deilig gul kake!


Eller har jeg sett meg ut disse stolene. Så neste gang jeg stikker innom verdens største IKEA skal jeg ta med meg en stabel med slike fargeklatter til terassen. De finnes i flere friske farger.  De kan stables, og best av alt. De kan ikke spises opp av en
 Golden Retriever.. Gul pompong i vinduet for å feire at solen er tilbake!

Ønsker deg en fin ny uke!

7 kommentarer:

 1. Så fine IKEA ting du har kjøpt deg.. IKEA er supert! Blomsterlyset har jeg også:)
  Ønsker deg en fin uke og takk for super IKEA inspirasjon.
  Klem Monica.

  SvarSlett
 2. Fine ting i sommerlige pasteller:) Ikea har mye fint til en billig penge:) Liker de hvite Tolixene dine og FOR noen herlige perlehjerter på veggen:)
  Spiser vel ikke møbler søte Molly vel?;)

  klem fra Trine:)

  SvarSlett
 3. De der blomstrete glassene var skjønne du! Kjøpte du noen til naboene også... :) ?

  Har ikke kommet meg på Nye IKEA enda! Er det like bra som New Drama (rett etter Creation ble nedlagt)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe, neste vår skal de få stiklinger av min nye pelargonia som heter Appelblomst;)Kanskje jeg skal invitere dem på kald lemonade i de nye glassene. Den kan de nyte mens de ser på at vi tar første spadetak i hullet hvor det nye epletreet vårt skal stå. Rett ved siden av det gamle halve..

   Slett
 4. Var også på Ikea i helga, men i Jønkøping. Ble noen nye smoothie-glass og et forkle til dattera. Elsker å gå og titte, men med Nina på shopping må jeg nesten løpe for å holde følge! :) Ønsker meg en hel dag alene der jeg da! :)

  SvarSlett
 5. Hei!
  Så flotte funn du har gjort på IKEA!!
  Ja, der er det supert stort, masse å sjå på og mange muligheter for å gå seg vill.... ;o)
  Likte veldig godt dei gule stolane, spreke!!
  god dag vidare til deg!
  klem IB

  SvarSlett