mandag 28. mai 2012

En uforglemmelig nydelig pinse!

Som vi har kost oss på hytten! Badet, solt oss og grillet dagen lang. Virkelig sydenstemning!

Næmmen er det ikke?

Joda! En svane! Det finnes spesielt mange svaner i områder rundt hytten. Koselig. Det er vakre fugler.

Kveldstur. Molly nyter utsikten.

Blomstene elsker det varme været. Hjemme står de nydelige lyse rhododendroene i full blomst.

Jeg hadde klubb før helgen. Så koselig å ha mine skjønne venninner på besøk! Plukket da inn litt rhododendron. De lyserosa er virkelig nydelig. Tenker jeg må kjøpe meg noen gule også. Her hos meg er det for det meste store prydbusker som plantes.. Og rosebusker. Queen Elisabeth er min favoritt.Jobb igjen i morgen! Blir hardt etter disse dagene. Kanskje jeg skal ta med meg min assistent?

Hun elsker å undervise! Spesielt om hun får en godbit eller to;) Oj oj oj nå ser jeg at tidens tann virkelig har satt sitt preg på kateteret. Er det lærerne som har trommet utålmodig på kantene der mens de ventet på sommerferien.. Jeg gleder meg:)

Ha en superfin uke!


6 kommentarer:

 1. Hehe :)

  Det der kateteret så godt brukt ut! Gode minner :)
  Fine forsommersbilder!

  SvarSlett
 2. Herlege sommarbileter. Pinsa har vore utruleg fin for veldig mange i Sør-Noreg. Vi har kost oss i hagen, på badeplassen og med gode venner. Og alle har vore i godt humør :-)

  SvarSlett
 3. Så nydelige bilder.Ser ut som Molly og gjengen har storkost seg.

  SvarSlett
 4. Nydelige bilder.
  Pinsen var rett og slett herlig.
  Håper resten av sommeren blir slik.
  Ønsker deg en fin, fin uke.
  Klem

  SvarSlett