lørdag 12. mai 2012

F I D U S I A ♥ Design: Louise Campbell

Med den nydelige bursdagsgaven min kan jeg virkelig prise våren. Fidusia er en helskjønn "familie" av vaser og lysestaker som holdes sammen av magneter. Den skaper herlig vårstemning i stuen!


Nå skal jeg ut på tur med Molly og plukke med meg noen skjønne markblomster til vasen. Om jeg klarer det.. Molly synes det er sååå festlig å snappe alt som jeg plukker, ut av hendene mine. Hun mener at blomster er til for å spises.

                                                        God helg ♥

8 kommentarer:

 1. Løvetann blader skal være deilig i salater om blomsten er like god vet vell bare Molly:)

  SvarSlett
 2. DEn er jo bare så tøff den "greia", ønsker meg også en sånn, sukk! :) God helg til deg!

  SvarSlett
 3. oi,oi,oi så heldig du er, synes den er så lekker :D Gjorde seg på spisebordet ditt . God lørdag til deg og dine.

  SvarSlett
 4. Heldige deg, den er jo bare sååå lekker den vasen!! Fine bilder hos deg:) Kjenner til det med at blomster spises så fort de er plukket, vår lille firbeinte venn er tydeligvis av samme oppfatning som Molly:)
  Nyt lørdagskvelden!
  Klem

  SvarSlett