onsdag 23. september 2009

Gøysi i kostymelageret til NRK!

Klassetur til Oslo ble en suksess! En av dagene besøkte vi NRK. Vi fikk en flott omvisning, og koste oss på kostymelageret. Det var artig å se klærene til kjente og kjære karakterer.Litt vemodig å se Jens Petrus sine slitte skomakerklær

Den gigantiske hatten til Max mekker!Lo da jeg fikk øye på disse genserene!
Lena sin boblejakke!!!!Brødrene Dal!
Ingen nyhetsopplesere med blanke neser hos NRK :) Huff, tenker det pudderet er fullt av basselusker. Tror jeg ville tatt med meg mitt eget...Kjenner dere igjen disse.. De er laget av isopor!


Det var merkelig å være inne i de forskjellige studioene. Jeg har alltid lurt på hva benkeplaten i nyhetsstudioet er laget av, og om den er hul? Nå vet jeg det! Den er laget av pleksiglass, og den er hul. Ikke så stilig i virkeligheten som på TV.. Artig!

4 kommentarer: