onsdag 30. september 2009

Meg og Kate Moss...

Back to the 90´s ! Stilikonet Kate Moss har den siste tiden vært observert i 90-tallets hit,
Dr. Martens. Jeg liker den rocka stilen hennes (ikke den usunne livsstilen hennes vel og merke..), og har gått til anskaffelse av et par i den klassiske sorte utgaven.

Jeg hadde et gavekort liggende, og tenkte å bruke det på noe fornuftig, som et par sko. Da jeg kom inn i skobutikken lyste disse mot meg. Frisket opp med knalltøffe gule lisser. Er jeg for gammel?., tenkte jeg. Nei, Kate Moss er jo faktisk et år eldre enn meg.. Og jeg jobber jo i et "ungt miljø". Vel, elevene er i hvertfall unge. Verre med staben da... Jeg glemte fornuftig, og vimset ut av butikken med de kuleste skoene ever!

Mannen i huset likte dem, og de gled fint inn i "hans miljø" . Her sammen med noen av hans elskede instrumenter.

Men det var definitivt ikke denne reklamen som fikk meg til å kjøpe skoene.
Dr. Martens lasts forever! Docobain Huffda!


Ja, de er definitivt tilbake!Kanskje denne utgaven passer bloggere med forkjærlighet for hvitt?
Utrolig, men den er faktisk i sortemanget. HELT hvit :)
(bilde: DM store)11 kommentarer:

 1. Kjempefine sko! Og eg kosar meg sånn her på bloggen din:)
  Ha ein flott kveld!
  Klem Anne i www.anneskaar.com:)

  SvarSlett
 2. Kjekke sko det der, min datter har alltid hatt Dr. Martens sko, jeg synes de er for harde å gå i, men stilen liker jeg godt.

  SvarSlett
 3. Jeg har aldri eid et par Dr.Martens sko, og noe sier meg at jeg aldri kommer til å gjøre det heller. Men om julenissen skulle komme med et par håper jeg det blir i hvitt, for de var jo faktisk ikke så aller værst :)

  SvarSlett
 4. Guri, jeg har et par liggende fra 90-tallet engang jeg. Kanskje jeg må gå på leit nå, hehe :) Grattis med dine ihvertfall, de ER tøffe!

  SvarSlett
 5. Hei, takk for hyggelig hilsen:) Jeg hadde flere varianter av disse skoene på 90-tallet, ja:) Gode minner! Vet ikke om jeg kommer til å gå til anskaffelse av et par nå;) Men man skal aldri si aldri;)

  Ha en fin dag!

  Klem Anette:)

  SvarSlett
 6. De var kjempekul! Jeg fikk et lite flashback nå, var det vi som løp rundt i London og lette etter Dr.Martins med gul søm? Synes jeg husker det.

  SvarSlett
 7. He he, du husker riktig. Vi fant verdens største Dr. Martens butikk, og jeg kom hjem til Norge med et par i velur med blomstermønster. Ingen hadde slike!

  Elsker London!

  SvarSlett
 8. Hot cool teacher, hva skal vi med "blanke ark" ha ha

  SvarSlett
 9. De var faktisk nesten kule i hvitt, da! Men jeg sverger nok til mine høye støvler i brunt eller sort - eller mine Ilse Jacobsen...Ønsker deg en god dag - klem fra Gro!

  SvarSlett
 10. Disse er jo kjempestilige, så bra at de er tilbake. Jeg ønsket med jo slike sko som en gal da jeg var mindre, men de kostet så mye. Men nå kanskje, nå er jeg jo herre over egen pengbok. Jeg likte ikke den hvite utgaven jeg altså. Eller, den med sorte såler var pen, men den helvite ble for hvit ret tog slett, haha. Sort eller rød hadde nok jeg kjøpt.

  ha en fin søndag!
  Maya

  SvarSlett