tirsdag 29. september 2009

Gavedryss fra den franske riviera

Mine kjære foreldre kom hjem i går, etter å ha feriert ved den franske riviera. De har hatt litt av en drømmeferie! De har vært innom Monaco, Nice, Cannes og en rekke koselige italienske landsbyer. Da jeg traff dem i dag, ble jeg overøst med deilig snop, velduftende og koselige gaver!

Det lukter Provence på badet vårt nå!

Maileg kaninen har fått seg spilledåse. Den triller ut vakre toner. "La Marseillaise"


Stilige t-skjorter!Vakkert bilde i blikk!
1 kommentar:

 1. Flotte gaver du har fått! Alltid hyggelig når noen har vært utenlands og kjøpt gaver til en:)

  Jeg tittet litt på tidligere innlegg og ble helt oppslukt av hytten deres. Tror det skal bli ordentlig lekkert der når dere får pusset den opp med hvitt hvitt hvitt. Jeg har selv et hytteinnlegg på min blogg du kan ta en titt på om du ønsker. Ingen førbilder riktignok...

  Så genialt med skapet som passet så fint inn i hukken. Jeg lurte på det samme skapet, men det blir for lite i vår hukk. hehe

  Ha en god dag!

  Klem Pink Lady

  SvarSlett