onsdag 5. oktober 2011

Søteste bruktfunnet♥: Tapio Wirkkala for Iittala

Jeg måtte en rask tur innom dyrebutikken i dag (for å kjøpe tannbørste til vofs..). På veien kjører jeg forbi Fretex, og det var derfor fristende med en aldri så liten skattejakt. Jeg småløp gjennom butikken, og i øyekroken fanget denne lille vasen min oppmerksomhet. Nydelig farge, og 50-talls look. Studerte den nærmere, og så at den var fra Iittala, og løp til kassen med den.

Da jeg kom hjem forsket jeg litt på nettet. Der ja! Fant vasen! Her er et bilde fra nettet, av vasen i andre nyanser. Og den ER fra 50-tallet. Selges for 7-800 kr. Jeg fikk den for 30:) Artig lite kupp.

Her er mannen som har designet den. Tapio Wirkkala.
Les mer om han her

Nydelig med en kvast lilla Høstfloks i.

Bunnen av vasen er inngravert Tapio Wirkkala  3304

Søt på kjøkkenbordet.
Jeg elsker den lille "Tapiovasen"♥

I det jeg skulle betale kunne jeg skimte noe annet flott fra en annen finsk designer. For Iittala hun også.
Aino Aalto!

Følg med i neste episode:)

5 kommentarer:

 1. nydelig, jo!
  kjempefunn! :)

  klem fra Åpent hus

  SvarSlett
 2. Kjempefin vase!
  Og så gøy å finne ut av at du har gjort et kupp, det er en god følelse:-)

  SvarSlett
 3. Hei!
  Jeg er på jakt etter Sonny Angels-figurer og når jeg søker i min iver, så finner jeg bloggen din ;) De er ikke så lette å få tak i har jeg skjønt, har du et tips en nettbutikk eller en butikk i Oslo som selger dem?
  Første gang jeg er innom deg, men jeg kommer tilbake!
  Ha en fin kveld! Ellen

  SvarSlett
 4. Ellen:
  Å ja, de er jo så søte. Jeg vet dessverre ikke om noen nettbutikk som selger dem. Jeg har kjøpt mine i en butikk i Bergen. Kanskje det er noen andre som leser dette som vet?
  Håper du finner ut av det!
  Ha en fin kveld du også!

  SvarSlett
 5. Oaoo så heldig du var å komme over en slik vase :)) LUCKY YOU :)))

  Klem Bente

  SvarSlett