tirsdag 4. oktober 2011

Hvem skal trøste Knøttet?

Jeg har laget klar "hundekurv" til valpen som vi skal hente om bare dager nå. Jeg er spent på hvordan det kommer til å gå de første nettene. Kommer jo til å bli kjempeskummelt uten mamma og kullsøsken. Egentlig ville jeg ha en koselig kurv, men det er ikke bra. Små valpetenner klør, og spiss kurvpil kan gjøre skade . Derfor ble det en valpesikker baljeaktig sak i sort. Huff så trist. Jeg spurte om de hadde den i rosa eller hvit..

Da jeg skulle forlate dyrebutikken, fikk jeg den nesten ikke ut døren. Etter mange forsøk klarte jeg å manøvrere meg klomsete ut, og jeg la merke til en mann som flirte av meg og den gigantiske hundesengen. Han hadde en hund i HÅNDEN! Like liten som et ekorn. "Ja", sa jeg. "Jeg skal ha en ORDENTLIG hund i den!" Da sluttet han å le...

Men jeg må tilbake til dyrebutikken, for det er et annet dyr som har lagt beslag på hundesengen. Lillepus ble jo henrykt, så jeg må kjøpe en liten "balje" til ham. De hadde baljer i femten forskjellige størrelser, så det skal gå bra.

Men det er ikke bare vilt fremmede menn som ler av meg. Mine hundevante venninner lo høyt da de så den "ferdigoppredde" hundesengen. Puter kommer til å flagre gjennom luften, og hekleteppet med sekskanter kommer til å bli spist opp i et jafs, sies det..
Sånn er det når man har hatt dyr som "lister seg på tå" i tredve år.

Det er mye som må forberedes. I dag har Lillepus øvet på å spise i høyden. Kattemat på gulvet kommer ikke til å funke.

Så Lillepus har fått en koselig matstasjon i skatollet (alle katter ser gal ut når de tygger)!

"Åååå så mye tulletøys du finner på i dag mamma!"
Hei på deg!

6 kommentarer:

 1. Fine pusen, og stakkar kva han har i vente. Ein konkurrent!

  SvarSlett
 2. For en nydelig pus! rene fotomodellen :) For en koselig hytte dere har, nydelige foto :)

  SvarSlett
 3. Hehehehe, så bra at du satte "ekorn-mannen" litt på plass!! Herlig:) Akkurat passe skarpt liksom, og helt på sin plass, spør du meg.
  Den så veldig koselig ut hundesengen da, men jeg tror nok også at det raskt blir en ommøblering der når valpen kommer i hus;) Lykke til, både til dere tobeinte og til fine pusen som må finne seg i litt forandring i tiden framover!!
  Klem

  SvarSlett
 4. Hi hi så morsomt, syns jeg ser deg på dyre butikken :D :D
  Stakkars pus såg litt forfjamset ut :)) Bra han får seg en egen balje :)
  Spennende dette, tror du må passe på heklateppet ditt :D

  Klem Bente

  SvarSlett
 5. Ha ha.. For en morsom historie! Bra du snakket tilbake til mannen med ekorn-hunden!

  Klem Sigrid :)

  SvarSlett
 6. Så koselig at det blir en valp, da! Hunder er jo så herlige vesener, selv om det selvsagt er MYE mer arbeid med en valp enn med en kattunge, eller flere katter for den saks skyld. Vi får håpe pusen og valpen skal bli riktig gode venner, stort sett går det bra når den ene er liten :-)

  SvarSlett