fredag 28. oktober 2011

Turid Design: Clupea ♥

Ingen tvil om at dette må være det fineste mønsteret fra Turid-Design!
Jeg finner jo ofte mye fint Turi-Design, men aldri Clupea. Fløtemuggen og sukkerskålen har jeg fått av mamma sin kusine. Såå snilt Står nå til pynt på sjenken.

Synd at sukker er så usunt. Sukkerbiter er jo så dekorative. Suketter i en skål er liksom ikke så fint..

Fredag i dag!! Det skal bli veldig godt med helg. Jeg er ikke frisk. Har fått en infeksjon som har satt stemmebåndet mitt ut av spill. Ikke bra når man er lærer. I går så alle rart på meg da jeg snakket. En hes mørk Whiskey/sigarstemme er det som kommer ut. Eller kom ut. Nå har stemmebåndet sagt takk for seg. Det kommer bare små pip ut av meg. Molly ser på meg med hodet på skakke. " Si noe da mamma!" Skjønne pappa har vært innom med nydelige Tulipaner, og Fjordlykkemannen kom med Kamille til meg. Mye fristende høstmote.

Håper at helgen bringer god helse, og stemmen min tilbake. Jeg har mange ungdommer å kjefte og mase på. Jeg mener veilede..  En lydløs lærer overlever ikke i ungdomsskolen..
God helg!

9 kommentarer:

 1. Oi! Håper du får stemmen tilbake snart! Du må passe på slitasjen når du er avhengig av stemmen i jobben din!

  Clupea er fint, ja, men jeg liker også Barcarole godt. Synes fargene der er mer "meg". :)

  Håper du får ei fin helg!

  Hilsen Solrosa

  SvarSlett
 2. Mye fint fra turi-design, min favoritt er Elvira. (har fått et arveservise fra mamma som jeg er så glad i) God bedring til deg, og god helg.

  SvarSlett
 3. Jeg har faktisk grått over et Clupeatap de siste dagene. På tirsdager er det nemlig loppeutsalg rett utenfor byen...jeg skulle egentlig men fant ut at jeg ikke orka,...har sovet dårlig i det siste og min sønn står tidligere og tidligere opp...snoooork. og så...så ringer min ene tante og sier at min andre tante har kjøpt et HELT SETT MED CLUPEA (tallerkner, kopper, skåler osv) for HUUUUUUUUUUNDRE KR der. Jeg begynner nesten å grine igjen jeg ass........ Men jeg tror uansett at jeg skal samle på Barcarole...alle vil ha Clupea...og da vil på en måte ikke jeg ha det. Hahaha.

  Ha en finfin helg og kos deg med dine nye Clupeaskatter!

  SvarSlett
 4. Oj så fint-artig å få slike fine gaver;) håper formen din er bedre og at stemmen er tilbake. Man gjør lite på en ungdomsskole uten stemme;) god bedring til deg-klem til deg og Molly fra meg;)

  SvarSlett
 5. Kjempesøt sukkerskål og fløtemugge!

  God bedring til deg!

  SvarSlett