fredag 5. august 2011

Vårt nye hyttekjøkken!

En dag fikk vi bare panikk, og plutselig hadde vi revet ned det gamle furukjøkkene, som jeg malte hvitt i fjor.. Vi lo og var helt i ekstase da kjøkkenet plutselig sto utenfor. Helt sprøtt, for vi holdt jo på å bygge nytt bad. Men typisk, det ene fører med seg det andre.


Her er min kjære i full konsentrasjon. Kjøkkenet er fra Ikea. Høyglans med hvitoljet benkeplate. Jeg må skryte litt av denne mannen♥ Han imponerte meg med å tegne og skru sammen kjøkkenet selv.
Litt lister og kjøkkenventilatoren mangler, men ellers ferdig. Gulvene i stuen og på kjøkkenet skal slipes og behandles med hvit olje. De er heldigvis ikke lakket, så jobben blir overkommelig. Den myke og varme følelsen man får når man tusler rundt på hytten må bevares.
Gustavsbergs "Colorics", som vi også har på badet .
Nå er det kjøkkenet her hjemme som er i fokus. Syntes det var så kjedelig etter å ha blitt vant til det lyse nye kjøkkenet på hytten. Så da jeg kom hjem fra hytten suste jeg avgårde til Inside Design og kjøpte noe jeg har drømt om lenge. Når jeg er på hytten har jeg ikke noe særlig shoppingmuligheter, så man sparer jo faktisk penger under oppholdet;) Og tiden blir brukt til å kose seg sammen med ungene. Det er det beste!

Skal ta et bilde av vidunderet på kjøkkenet og vise dere, om litt.

 Ha en finfin helg alle sammen♥

6 kommentarer:

 1. Kjempeflott! Dei raude detaljane gjorde prikken over i'en. Smeg er aldri feil og den krana var ny for meg. Stilig at du vågar å gjere det annleis.

  SvarSlett
 2. Og vi som har vært så heldig å se vidunderkjøkkenet live, kan bare skrive under på at det (i likhet med resten av hytten) var blitt kjempelekkert!Slitan! Klem fra Birthemor

  SvarSlett
 3. Tenk å ha et så flott kjøkken på hytten <3 jeg er SÅ imponert!! Dere har vært superflinke!! Nydelig med de røde detaljene!
  Klem fra meg

  SvarSlett
 4. Takk for koselig kommentar. Her var det mye fint og inspirerende. Likte så godt de røde detaljene på kjøkkenet, det herlige lampa i et innelgg over her, og det grønne serviset på hytta di, ....God helg:-) Hilsen Anne Lise

  SvarSlett