mandag 8. august 2011

Louis Poulsen PH 50 Coconut White

Her er det nye vidunderet på kjøkkenet vårt! Designet av Poul Henningsen.

Utrolig behagelig og migrenevennlig lys. Jeg har drømt om denne lampen lenge.

Nytt bord har vi også fått, selv om det ikke ser slik ut.. Det gamle IKEAbordet  lignet, men hadde hvit plastfot. Det var slitt og måtte byttes ut. Da vi hang opp PH lampen fant vi ut at det passet best med rundt bord til, så vi kjøpte et nytt, på Living denne gangen.

Utsikt fra kjøkkenvinduet. Mye båtliv på fjorden. Vi bor så nærmt sjøen at vi kan høre folkene synge og tralle ombord i båtene når de tøffer forbi. Det er koselig. Jeg tror hunden vår kommer til å like seg her. Nedenfor huset ligger en liten badevik, og jeg vet at Golden Retrievere er glad i å bade:)
 Om to uker blir valpen vi har bestilt født. Håper så inderlig at alt går bra. Vi har fått melding fra oppdretter om at alt går som det skal, og at hundemamma har det bra:) 
                        

 Foster av Golden Retriever, 53 dager gammel. Svever rundt, trygt i mammas mage, men snart klar for en ny og spennende verden!Ønsker alle en fin uke ♥

13 kommentarer:

 1. Hei på deg!!
  Har fått lest meg opp litt her inne hos deg igjen nå, jeg hadde jo gått glipp av mange flotte innlegg. Så mye som har skjedd hos deg i det siste da!!! Det så utrolig herlig ut med to ukers sydenvarme, og kjøkkenet deres på hytta ble jo kjempelekkert. Skikkelig sprekt og fresht!! Ikke mindre flott på kjøkkenet hjemme hos dere da- jeg digger både lampa, det nye bordet og stolene:) Og utsikten, selvfølgelig!

  Gleder meg til å få tid til å følge litt bedre med på hva som skjer, blir jo spennende å få en liten voffs i huset også. Skulle så gjerne hatt en liten firbeint en her jeg også, men det får vente til vi eventuelt pakker sekken og flytter på landet. Nyt kvelden♥
  Klem

  SvarSlett
 2. En tanke to sjeler :) Fantastisk stilig lampe, jeg digge-digger! Og vet du - vi har kjøpt helt make i Århus! Ligger i esken og venter på å bli hengt opp på kjøkkenet i nye huset. Vittig!
  Søte søte lille vofsenøstet :)
  God klem

  SvarSlett
 3. Heisan..

  så utrolig hyggelig det var her inne hos deg!
  Lampen var kjempefin, heldige du som har fått en sånn i hus..

  Og så kjekt at dere skal få en golden:)) Det gleder jeg meg til å følge med på. Vår er blitt 11 år, men fortsatt er hun frisk og tidig, heldigvis. Klem fra meg

  SvarSlett
 4. Hei, og takk for kjekke hilsen!

  Ble så nysgjerrig jeg no, felles kjente, hmmmm, nå må jeg tenke meg godt om her hvem det kan være. Gi meg et hint da ;) Felles kjente med eller uten blogg?

  SvarSlett
 5. Først må eg seie at det var ein flott lampe du hadde fått deg og at du har fått skikkeleg style på kjøkkenet.

  Så må eg nok ein gong misunne deg utsikta, makan til eksemplar ;-)

  Den største nyhenda var likevel at du ventar hund, og ein golden retriever av alle ting. Superheldig! Eg elskar hundar og har alltid ønska meg det. Som 17 åring kjøpte eg hundebøker og bøker om stell av hund... 13 år seinare står bøkene i hylla utan å komt til nytte :-) Gleder meg til å sjå den vesle krabaten.

  SvarSlett
 6. PH lampen er så fin! Jeg får også vondt i hodet av for sterkt lys. Liker bildet på veggen der av bjørkekvister. Nå kan du vinne en matchende pute i bloggen min ;) Fortsatt fin torsdag til deg! Hilsen en utflyttet bergenser på Østlandet

  SvarSlett
 7. En virkelig designklassiker, nydelig - heldige du! Ønsker deg en finfin ny uke :)

  SvarSlett