fredag 26. august 2011

Figgjo: Fiol

Vi har dette Figgjo frokostserviset på hytten. Gjett om jeg ble hoppende glad da jeg fant sukkerskålen i bruktbutikken! Den manglet vi. Jeg liker fargekombinasjonen grønt og lilla. Den litt knalle grønnfargen gir meg retrouttrykket, samtidig som mye hvitt gir "renhetsfølelse" og litt ro:) Og formen på lokket: søøt!


GOD HELG!

13 kommentarer:

 1. Så koselig at du vil være med på min giveaway. Og så flott at du la igjen kommentar slik at jeg kunne finne din flotte blogg. Så med en gang jeg så headingbildene dine at her vil jeg finne mye jeg liker å lese om. Ha en flott fredagskveld. Klem fra Eva :-)

  SvarSlett
 2. Så fin fiol fra Figgjo :) Du er så flink til å finne fine skatter! Nydelig fargekombinasjon lilla og grønn <3 klem

  SvarSlett
 3. Et koselig kaffeservise. DEt finnes så mye forskjellig fra både Figgjo og Stavangerflint, det dukker stadig opp nye mønstre som jeg ikke har sett før. Nå regner det i trøndelag også:-) Ha en fin søndag! Hilsen Anne Lise

  SvarSlett
 4. Det er et veldig fint servise:)
  Du - det bordet ditt var supert, ser at jeg må ta en tur til Ikea snart. Mitt stuebord er altfor firkanta, jeg trenger noen myke former, hihi:))

  SvarSlett
 5. Takk for superkoselig kommentar på min blogg. Det er alltid hyggelig med støtte fra likesinnede.

  Jeg liker bloggen din kjempegodt, og kommer garantert på besøk igjen! Serviset er kjempesøtt.

  Ha en fin uke! Hilsen Siglin

  SvarSlett