onsdag 22. juni 2011

Sommeraktiviteter: Hekle "tutti frutti" vimpelrekke, og gå på traumatiserende bikinijakt.

Jeg har heklet meg en liten vimpelrekke i "tutti frutti" Ble inspirert her!

Med små dusker.

Dekorativt på speilet i stuen.


Og så til den traumatiserende bikinijakten. Det er det samme hvert år. Jeg må virkelig psyke meg opp for å takle det. Det finnes ingen bikinier som passer til min kropp. Jeg blir virkelig deppa av å kjøpe dette plagget. Jeg tror jeg prøvde hundre fæle bikinier i dag, mens jeg tenkte på hvilken salat jeg skulle lage til middag, og hvor langt jeg skulle jogge. Jeg ble til slutt reddet av Kari Traa:)

Her er årets bikini som skal få ligge og late seg ved Middelhavet, med en sliten kropp inni. En kropp som har jogget mange mil.. Ja for etter traumatiserende bikinijakt legger du inn noen ekstra kilometer på joggeturen.

Liker detaljene.

De kan få fokuset bort fra andre mindre fine detaljer...

Letter er det å kjøpe vesker! De passer uansett! Jippi! Jeg er en "Guess-jente", så det var ikke vanskelig å bestemme seg da jeg så denne. Utrolig sommerlig og skjønn, med stilig detaljer.


Har du vært på bikinijakt?

9 kommentarer:

 1. Badedrakt er meir tingen for meg :o) Men det kan jammen vera krevande nok å finne ein fin - som stramer inn på dei rette plassane og gjerne kan 'legge' til litt andre plasser :o) Eg fant ein fin på Kappahl - etter badesesongen i fjor, og håpar den held ei stund...svart er jo alltid greitt?

  SvarSlett
 2. Hei hei!
  Takk for koselig kommentar!
  Bladde kjapt igjennom bloggen din nå, masse fint her:)
  Nei, jeg har ikke vært på bikinishopping. Det får holde med de to jeg kjøpte i fjor..:) Hehe!
  Og klart du kan gå i den fiiine kjolen! Kan jo virkelig gjøre stas på den, med det rette tilbehøret ;)

  Knallfin vimpelrekke! Sånn vil jeg også ha.. Skal tro om jeg får heklenåla med på den leken.. :)

  Ha en fin dag, nå er det senvakt og jobbing på meg :)

  SvarSlett
 3. Går forbi bikinihylla mange ganger, veit kva eg skal ha, men orkar ikkje prøve. Lindex har mange fine i år, og Cubus. Denne frå Kari Traa passa godt til Middelhavet. Kor skal du på ferie? Ein fin dag idag, men sola uteblir, så det hastar ikkje å kjøpe bikini til ferien ;-)

  Søt vimpelrekke, deilige sommarfargar. Kjøpte forresten Vakre Hjem & Interiør og Interiør idag, kan anbefalast. Forsida er verdt heile kjøpet. Synd vi manglar sommar, kvar er det dei har den?

  SvarSlett
 4. Flott bikini.Bikini, ikke noe problem for meg, stiller med fin hjemmeheklet bikini topp,men burde vel heller gå i heldekkende badedrakt.:)

  SvarSlett
 5. Anonym:He he, det er mange som har et hat-elsk forhold til dette plagget:) Jeg så lengselsfullt bort på de sorte badedraktene. Men nå skal jeg jo endelig møte solen.Strålene må ha et sted å treffe:) Uansett er det tull å bekymre seg. Kropper i alle fasonger rundt bassenget. I dag har jeg forresten jogget 5 runder rundt vår lokale stadion, hvor jeg liker synet av en fantastisk gigantisk idrettshall som snart er ferdig. Flott for barna og ungdommene her! Minsten min begynner på friidrett til høsten. Etterpå en tur langs fjellsiden her, hvor jeg kommer til å ferdes mye med valpen om 2 mnd!! JEG GLEDER MEG.
  Så nå skal jeg kose meg med en jordbær-kroneis:) Fortjent! Jogger mest for å holde migrenetrollet borte..
  Heklet bikinitopp! De er jo kule:)
  Torill: Rhodos:)

  SvarSlett