lørdag 26. mars 2011

"Den grønne baljen", en herlig ny butikk i Bergen!


Jeg har fått noen gule detaljer på skatollet. Lysestakene er fra en fantastisk butikk i Fridalsveien. Den åpnet i dag, og vi var der. Vi ble servert deilig hvit dame og nytrukket kaffe. Utrolig spesiell butikk!
Gjenbruk, redesign, vintage og retro. I et herlig hjemmekoselig miljø.


Lysestakene er redesign - nydelig sitrongul. Bunten med lys er også derfra.


Liker teksten:)


Lysestakene ble innviet under Earth Hour i dag! Min skjønne datter elsker å lage koselig stemning med levende lys, så hun fikk ansvaret for å lage til den stemningsfulle timen, og vi pratet selvfølgelig også litt om budskapet. Hun er opptatt av miljøvern. Og det er jeg glad for:)
Guttaboys er på hytten og jobber, så vi kunne virkelig kose oss i stemningsfull stue. For jeg tror neppe de hadde gått med på det pga. en viss fotballkamp;)

Nå skal jeg lage plass til noe FANTASTISK jeg har funnet på loppis i dag.

                                       Mer om det senere..

8 kommentarer:

 1. Nydelige gule lysestaker! Tenk at det har åpnet en så fin butikk her i strøket. Der må vi gå mye :) også tar vi kaffe her etterpå

  Gleder meg til å se loppisfunnene!

  God klem

  SvarSlett
 2. Flotte lysestaker du har funnet....disse så jeg også på og vi er heldig som har fått en slik flott butikk her i Bergen.
  Hadde flotte timer på Den grønne baljen i går.
  Koste meg veldig
  Ha en fin søndag

  SvarSlett
 3. Dette ser ut som en butikk man kan tilbringe noen timer i ja, he he. Synd det er så langt til Bergen ;0) Gleder meg til å se hva du har funnet på loppis!!! Ha en fin søndag! Klem fra meg

  SvarSlett
 4. Helt enig, fantastisk butikk ! Søte lysestaker :-)
  Jeg kom hjem med pute :-)

  Ønsker deg en fiiin søndag
  Klem, Nostalgia

  SvarSlett
 5. Heisan

  Tusen takk for fine ord om butikken vår.. Så hyggelig at du koste deg der og hadde en hyggelig stund.. det er akkurat det vi ønsker at kundene skal oppleve...Du er hjertelig velkommen innom igjen.. vi har alltid en kaffe kopp å servere..

  ha en fin dag
  Hilsen Kerstin

  SvarSlett