torsdag 31. mars 2011

Den store kjøkken-hentedagen!


I går hentet vi hyttekjøkkenet vårt. Det måtte planlegges nøye, for man kan ikke ta med seg to utålmodige barn når man handler kjøkken:) Så to fantastiske barnevakter ble leid inn.Vi ladet opp med en koselig middag sammen.


Ekstra kalorier ble inntatt, med tanke på at det kom til å bli tøft.


For vi har valgt å kjøpe IKEA kjøkken, og da må man jobbe litt for pengene man sparer..


Her er litt av kjøkkenet:) Bestillingsprosessen gikk veldig fint. Fjordlykkemannen hadde kjøkkentegning klar, så det var bare å få skrevet ut en (laaaang) plukkliste, og dra til lageret.  Jeg er veldig spent på hvordan dette skal gå. Min kjære sier at han gleder seg til å skru kjøkkenet sammen, og at det er en kosejobb. Det er jo riktig innstilling da..


Og hvilket kjøkken har vi kjøpt? På hytten har vi åpen løsning, med stue og kjøkken. Derfor er det viktig at kjøkkenet "glir inn" i omgivelsene, og ikke blir for "tydelig" i uttrykket. Men samtidig hadde vi lyst på en liten kontrast til den koselige lune hyttestemningen. Valget falt derfor på Abstrakt, hvit høyglans. Passer også fint til det røde Smeg-kjøleskapet vårt som allerede er på plass. Bildet over er gammelt og viser Abstrakt-kjøkkenet til Helene Holm, som er interiørarkitekt og møbeldesigner.

Jeg synes det illustrerer så fint den kontrasten vi ønsker å oppnå på hytten.

Ha en fin dag!

7 kommentarer:

 1. Så spennende med nytt kjøkken på hytten. Blir sikker fint når dere får det på plass ;)
  Gleder meg til å se resultatet.
  Mmmm desserten så jo aldeles herlig ut!

  Har en award til deg inne hos meg, ta den om du vil.
  Ønsker deg en fin torsdag.
  Klem Chiline

  SvarSlett
 2. Heia du:) Og tusen takk for koselig kommentar på bloggen min:) er jo helt fersk blogger og blir hoppende glad når det er noen som legger igjen spor og koselige ord etter seg:) Så fin blogg du har- nydelig retro lampe du har fått tak i- skal legge meg til som følger hos deg også. Koselig at du vil følge meg:) JA, jeg er så lykkelig over mine Cathrineholm funn-har nettopp gitt en slik grønn skål i gave til ei venninne, jeg hadde to, ellers skulle du fått kjøpe den av meg. Har kjøpt en del på qxl- mye fint der, men ganske dyrt, men er det noe man MÅ ha, så er det en flott mulighet. Ha en fin kveld videre- gleder meg til å bli bedre kjent med deg og bloggen din:)

  SvarSlett
 3. Å så utrolig spennende med kjøkkenet! Tenk snart er det på plass :) Jeg liker også så godt kontrasten gammelt og moderne. Dere er så flinke! Er spent på å se resultatet.
  Og du - sjokoladepuddingen med bær så himmelsk god ut!
  God klem

  SvarSlett
 4. hei hei!

  ikke besøkt deg før, så legger meg til deg og titter snart innom igjen! sååååå fint hus dere har byggd! kan jeg spørre hvor det er fra?

  velkommen til meg og min side også!

  klem klem

  SvarSlett
 5. Tusen takk!! Huset vårt heter "Tveita", og er fra Leigland Bygg:)

  SvarSlett