mandag 7. mars 2011

En herlig vinterferie med mye heklerier og peiskos er over!


Vi hadde en deilig vinterferieuke på hytten, men det ble mye innevær.


Sånt blir man kreativ av, og vi koste oss med å lage morsomme ting av små heklerundinger i fine farger.Som dette armbåndet.Noen  fine dager fikk vi heldigvis, og da var det full fart i løypene.

Men det ble heklet mange rundinger..


Heklebrosje..


Lillepus elsker å være på hytten. Innesperret med familien sin er drømmesituasjon for en oversosial birmapus som hater å være alene.Til påsken kan jeg forhåpentligvis ta bilder av nytt bad og kjøkken. Det gleder vi oss til! (Det har tatt litt lengre tid enn beregnet ja..) Nå er det kaos som råder...  Men sånn er det bare før ting er på stell.


Men det gjør ingenting så lenge vi kan kose oss med en deilig varm peisovn! (Ble litt redd en kveld det luktet svidd av halen til pus.)  Litt for glad i varme..


                                     Ha en fin kveld alle sammen!

5 kommentarer:

 1. Guh så mange herlige bilder av glade unger og nusselig pus:))

  Takk for kommentar...men jeg synes faktisk en dame på 94 burde fått røyka på rommet sitt!!!! Røykeloven er fin den men å tro at en så voksen dame slutter, blir feil. Hadde et vikariat på et helsesenter i fjor, jeg syntes det var tragisk at gamle mennesker ble trillet ut i rullestolen for å sitte i kulda....så jeg skjønner bestemoren din, hun høres da vitterligen oppegående ut:)
  MEN er enig med deg...jeg/vi kan være glad vi slipper å tenke på dette.
  Ha en super dag, klem fra meg:)

  SvarSlett
 2. Enig, det skulle vært egne avdelinger for de gamle som røyker. Men jeg tror de er fryktelig redd for brann på rommet.. Huff det er en vanskelig situasjon.

  SvarSlett
 3. Nydelige heklerier! Så lurt med heklearmbånd :)
  Ser ut som om dere har hatt det herlig på vinterferie :) god klem

  SvarSlett
 4. Takk for koselig kommentar!

  Ser du har en skikkelig lekker hytte! Mange fine bilder. Så artig at du ikke har malt veggene, men at alt det andre er hvitt. Det ble veldig fint. Lyst og fint!

  SvarSlett