fredag 30. april 2010

Lyst og lett med ferdigmalt spisestue

Etter å ha tenkt og fundert mye, valgte jeg å følge bloggevenners råd. Male bordplaten hvit også. Egentlig skulle jeg gjøre noe kreativt med den, men jeg tror det blir spisebordet på hytten som blir ekperimentert med. Der passer det nok bedre med litt rustikk sjarm. Fornøyd ble jeg, og min svært så pirkete mann. Malearbeide er nøye inspisert, og til stor glede for meg godkjent. Jeg er håpløs med bilder, blir så fort lei dem, så et lite veggord ble løsningen.
Tenk det er fredag i dag!
HA EN FANTASTISK HELG ALLE SAMMEN!

5 kommentarer:

 1. Så utrolig fint!
  Flotte bilder.
  Ha en super helg.

  Klem Tonje

  SvarSlett
 2. Så fint det ble - godt jobbet :)
  ønsker deg en super helg
  klem anita s

  SvarSlett
 3. Det ble kjempelekkert! Flyttet spisestuen også? Hva har du der med kjøkkenet nå?

  SvarSlett
 4. Hehe, ja alt ble flyttet rundt på i stuen.
  Nå står den hvite skjenken med kjøkkenet, slik at altandøren er fri. Pianoet er flyttet der hvor skjenken stod, og sofagruppen bort til tv. Vitrineskapet er så havnet ved sofagruppen.

  Det tar noen år før man finner beste løsning:)

  SvarSlett
 5. Så fint og lyst det ble. Har malt en del hvitt her ho meg og jeg bare nyter det.
  Velkommen til give away hos meg.
  Trude :)

  SvarSlett