søndag 4. april 2010

Ugleskremselet på hytten virker!

Vi har til vår store fortvilelse vært plaget med en ugle som har lagt sin elsk på bjelken høyt oppe i overbygget over terassen. Ugler er jo kjempesøte, men det ser ikke bra ut etter dem. Vår ugle flyr ikke vekk for å gå på do, og det ser derfor ut deretter når den har gjort sitt. Derfor hengte vi opp dette ugleskremselet før vi dro forrige gang vi var på hytten. Og det virker! Ingen uglebæsj! Problemet er at jeg ikke liker synet av filleryen som henger der, så jeg må pønske ut et ugleskremsel som ser litt vakrere                                     ut...De søte GG eggevarmerene var i den nydelige pakken jeg fikk før påske. En oppmerksomhet fra snille mamma i annledning bryllupsdagen til herr og fru Fjordlykke. Jeg og min kjære har vært gift i 7 år nå. Tiden går fort gitt.Familie og gode venner med hytte like ved oss har vi, så noen påskebesøk ble det. Og det er koselig! Ungene har mange å leke med når de er på hytten. Det er så kjekt. De er masse ute og boltrer seg i den nydelige naturen.

Jeg har fått malt et vindu i stuen, og fått klarsignal til å male veggene også. Hurra!!! Min kjære mann har kapitulert. Han var ikke fornøyd med panellakken (takk og pris) i gangen. Han syntes den ble rosa, og menn liker ikke rosa vegger. Jeg ser for meg en drømmehytte når disse furuveggene er nydelige hvite. Vi må ha stillas for å male stuen, men jeg står gjerne høyt oppe i luften, så lenge jeg får male hvitt! Vi må på jakt etter et solskjermingssystem. Er ikke så glad i gardiner. Omøblerte litt, for tv skal henges opp på denne veggen. Vinduer på alle kanter i stuen, så det er ikke så mange muligheter.Mengder med snop ble fortært denne uken. Ikke av pus, selv om han ser ganske doven ut.Peonene spirer!
En deilig påskeuke på hytten er over. Likte synet av nytt tak! Likte ikke synet av det røde som ikke ble hvitt pga den dårlige sommeren i fjor. Men i år blir vi forhåpentligvis ferdig. Dette er den verste siden da. Den andre siden av hytten er vi ferdig med. Tenkte jeg ikke på da jeg tok bilde. Huff! Kan seriøst ikke ha det ugleskremselet..


Nyt siste fridag i morgen alle sammen!

9 kommentarer:

 1. Heia!
  Har ikke sett bloggen din før, koselig her :)
  Et lite tips ang ugleproblemet:
  sett en plankebit med spiker på oppå bjelken, da har ikke uglen noen plass å settte seg, eller stikker den seg :)
  Ha en fin dag :) Ps giveway på bloggen min...

  SvarSlett
 2. Takk for koselig hilsen hos meg. Så fint dere har det på hytta - blir nok fint med maling også da ;)
  Og pus koser seg ser jeg - de vet å innrette seg disse birmaene. Igår fikk matteo bur ute, får ikke lov å være ute uten bånd han stakkar, men han vet jo ikke bedre.
  god ettermiddag , klem anita s

  SvarSlett
 3. Så koselig dere har det på hytten!

  Har et tips angående uglebugle. Svaret er rett og slett "drittlei" :) Hihi, høres ut som en vits, men det er altså et produkt med et lite solcellepanel som driver en liten maskin som sender ut høyfrekvente lyder som igjen skremmer bort fugler. Brukes på fritidsbåter til måkeskremmer. http://www.drittlei.info/

  SvarSlett
 4. He he, "drittlei" høres ut som en genial liten sak som kan skremme uglemann!

  SvarSlett
 5. KOm til å tenke på at det gjerne blir dumt for Lillepus :(

  SvarSlett
 6. Hei kjære søster vel overstått påske! :) Kjempeflotte bilder du har tatt. Jeg kom over et veldig gøyalt tips til ugle-skremsel: http://www.nwf.org/Get-Outside/Be-Out-There/Activities/Cook-and-Craft/Make-a-Scare-Owl.aspx

  Det må være et bra prosjekt for prinsen og prinsessen. :)

  SvarSlett
 7. Hei hei, og vel overstått påske. Koselig hytte dere har. Blir sikkert kjempefint med hvite vegger. Mamma og de har nettopp malt hytta deres, så det ble en hvit drøm, kontra furuhelvete som var der før.
  :) Susanne

  SvarSlett
 8. Scare owl var jo bare kjempesøt da! Gjett om vi skal lage slike:)Uglemann kommer til å flakse vekk når han ser megagigant ugle!

  SvarSlett