onsdag 10. mars 2010

Søte hjerteblomsten og artige kenguruplanten på skatollet står, og vi lengter ettter vår!

Jeg er såååå lei snø og kaldt vær! Ser at hekken vår har visnet. Det er ikke et bra tegn, for det er en type som skal være grønn om vinteren også. Skummelummelt. Kanskje den har tatt helg pga kulden. Stakkars min kjære mann. Han har strevd mye med den hekken.Min kjære er ikke bare glad i hekken rundt huset, men grønne planter generelt. For litt tid siden kom han stolt hjem med denne til meg. I engelsktalende land kaller man den kangaroo plant, "kenguruplante". I Norge blir den ofte kalt "Mor som bærer mange barn".
Hjerteblomsten kjøpte jeg selv, og jeg ser at den finnes i de fleste hjem her i Blogglandia.


Det er jo en nydelig plante. Og den tar jo seg ekstra godt ut i en søt GG lattekopp!

Kenguruplanten har lysegrønne blader med hvite spetter. Det ser ut som om det popper blader ut av bladene. Tar man i den faller slike "kengurubarn" ned. En sjarmerende plante!


Å hvor jeg lengter etter våren!                                                         Klem fra meg!

4 kommentarer:

 1. Skjønne blomster, så også på den ene av de du har her en dag. Nå er det snart påske og da reiser vi på hytta, så det får vente til etterpå. Håper det går bra med hekken, den kommer seg nok ut på våren. Ha en fin dag i morgen, klem fra Mona.

  SvarSlett
 2. Hei,takk for kosleg besøk hos meg:) Huff blei så trist når eg las om katten deres..det er så vondt å miste desse dyra som ein er så inderleg glad i:( Var så utruleg vondt å miste hunden vår for nokon år sida...

  Flotte blomar du hadde bilde av,
  håpar du har ein flotters dag!

  SvarSlett
 3. Å, for noen nydelige og spennende blomster. Blomsterpottene var også i min smak. Ha en fin dag

  SvarSlett
 4. Hei! Vi kaller denne blomsten for "mor med barn på fang" -Sunnmøre. Fin blogg forresten : ) Vibeke

  SvarSlett