søndag 21. mars 2010

"Det har kommet pusekatter i hagen mamma!"

Minstemann kom jublende inn i dag, og fortalte at det var kommet pusekatter i hagen. Dyrevenn som jeg er stormet jeg ut, og så for meg en flokk forkomne kattunger som måtte reddes. Men hvor? Jeg så ingen søte små forlatte kattunger. Lillebror pekte så på en pjuskete busk som stakk opp av en av de siste snøhaugene som er igjen i hagen.


 Å ja! Det gikk et lys opp for meg. Pusekatter på treet! "Ser du mamma! Vi har fått pusekatter i hagen." "Vårt eget pusekattre", smilte gogutten min lykkelig. Så vi plukket inn litt grener og pyntet med de søte Maileg-eggene vi kjøpte forrige helg. "Pusekattreet" skal ikke lukes bort:)

                                                                       

                                                    Bare en uke igjen nå!

4 kommentarer:

 1. For en søt historie... kattefrelst som jeg er så hadde jeg også løpt ut med de samme tankene som deg :) så mange fine egg du har.. Hvor lang tid tar det før Lillepus begynner å plukke egg. Jeg har kun et par egg framme på en liten bordoppsats jeg har laget idag, og Matteopus har alledere vært bortpå med labben.
  god kveld, hilsen anita s

  SvarSlett
 2. Husker da min datter var veldig liten, trodde hun det vokste ut små kattunger på pusekattbuskene,nydelige egg:)

  SvarSlett
 3. Så lekkert! Du er flink! Må visst ut å speide etter kattepuser i morgen. Ser siden din er fornyet også - lyst og lett og vårlig <3

  SvarSlett