lørdag 6. mars 2010

Bloggen min bytter navn til Fjordlykke!

Da er det avgjort. Bloggen min bytter navn til Fjordlykke.

Bildet er fra kaien nedenfor huset vårt, en varm sommerdag i fjor. Tenker alle gleder seg til slike varme dager nå...  Sukk! Vinteren har vært lang og dyr...  Fryktelige strømregninger fyller postkassen:(

Ha en fin lørdag alle sammen!

 Spellemann 2009 på TV i kveld. Gleder meg! Håper John Olav er bra i foten!

4 kommentarer:

 1. Herlig sommerstemning - men ble så lei meg da leste om pusen din jeg da. blir jo så inderlig glad i disse kattene. Mistet vår 10 år gamle pus for 2 år siden vi pga nyresvikt. og jeg har så dårlig samvittighet for at jeg hadde gitt han sei og det skulle de visst ikke ha. Vi savner han veldig ennå - selv om vi er glade over å ha fått matteo også da. klem Anita s

  SvarSlett
 2. Hei!

  Så trist å høre om Festus deres. Tenker det er rart for dere alle og spesielt for den andre Lillepusen. Rart å bli alene. Tenker dere å skaffe dere en ny katt?

  Først tenkte jeg at her har jeg fått besøk av en ny blogger, men deg husker jeg godt- ble bare forvirret av navnebyttet!

  Kan du fortelle meg litt om Mitt rede og Homehuset? De har jeg aldri hørt om..

  Klem Pink Lady

  SvarSlett
 3. Så flott side du har! Fjordlykker er et godt navn:)
  Bor ikke så langt unna deg geografisk; rett ved Lillebergen i Meland :)
  Så navnet ¨Fjordlykke¨, har jeg et godt forholdt til ;D
  Deilig å bo ved sjøen...der gikk tankene til deilige sommerkvelder ute på terassen..
  La meg til som følger, like godt:)
  Velkommen til å ta en tur innom meg, ved anledning :D
  brito

  SvarSlett