onsdag 8. februar 2012

Snopesyk..

Etter å ha følt influensa på kroppen, er det så deilig å være frisk. Jeg liker å jogge, men har hatt en lang pause siden vi har fått hund. Valpene skal bare rusle med på småturer. Spesielt slike hurtigvoksende raser som Golden Retriever.  Molly er snart et halvt år og kan bli med på litt lengre turer nå. Så de to siste dagene har jeg startet med litt "ustrukturert intervalltrening". Perfekt trening når man er litt ute av form. Molly er løs og koser seg med sitt. Hun er flink på innkalling, og vi bor i landlige omgivelser. Men jaggu blir man sulten av å trene. Så nå sitter jeg her og pønsker på hva jeg skal lage til
(meg selv) morsdagen på søndag...
Må jo ha noe godt å bite i da;)


Tenker det blir Sitronsnurrer, eller Lemon Pop-up Rolls.
  Lenge siden jeg laget slike, men husker de smakte himmelsk!  Tror jeg går for dem.


Min isblå venn er alltid klar for nye utfordringer:)

Hilsen fra en snopesyk Fjordlykke!

10 kommentarer:

 1. nam nam :)

  giveaway på siden min, om du er interessert!
  klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Selvsagt!!! Jeg går inn til deg og melder meg på!

   Slett
 2. Den bollen så god ut!
  For en skjønn hund dere har :) smelt-smelt. Har hatt hund i mange år selv, men ikke nå. Må nok vente noen år til før vi får oss en ny.
  ha en fin helg!
  liza

  SvarSlett
 3. For en herlig isblå venn du har!!

  Kos deg masse i helgen;)
  KLEM

  SvarSlett
 4. Takk for din kommentar på innlegget mitt om min kjære Doris.
  Det er virkelig helt forferdelig å miste kjæledyret sitt. Og nå hadde jeg jo nettopp mista hunden min...så nå kom tårene og alt tilbake for henne og. Og Doris ble revet så innmari brått fra meg...og det var altfor traumatisk for meg hvordan det hele skjedde. Jeg er selvfølgelig glad jeg vet hva som har skjedd med henne istedet for å gå å vente på at ho skulle ha kommet hjem....men likevel....grusomt å se dyret sitt sånn....
  Jeg er bare så innmari glad at min sønn ikke skjønner noe av dette enda....huff, det hadde, om mulig, vært enda verre om han skulle ha hatt det vondt og grått over tapet av sin venn og.

  Det har vært noen svarte dager nå...men man må jo komme seg videre. Syns bare jeg absolutt ikke har fortjent å miste begge snuppene mine på SÅ kort tid.

  Nå håper jeg sola skinner i min retning fremover!

  Klem!

  SvarSlett
  Svar
  1. Å ja solen skal skinne i din retning nå kjære deg!
   Ha en god morsdag i dag med din skjønne lille sønn!

   Stor klem!

   Slett
 5. Håper du har hatt en riktig så fin morsdag.
  Hunden deres er så nydelig :)
  Klem fra Jeanette

  SvarSlett
 6. Så heldig du er som har en isblå KA! De er jo så fine, drømme drømme! Nydelig bukett med roser du fikk i morsdagsgave! :)

  SvarSlett