torsdag 2. februar 2012

Syk sykere sykest

Influensa har inntatt kroppen min. Ja den har herjet med meg i flere dager nå. Jeg ser ut som en kjøttkake i fjeset, og ble i går oppfordret av mine nærmeste om å dra til legen. Da jeg satt på venterommet trodde jeg hodet mitt skulle eksplodere. Legen sa "OJ" da han undersøkte ørene mine. Kraftig betennelse i den ene trommehinnen, og stort hull i den andre. Med fare for kronisk nedsatt hørsel. Trøstet meg med at det kan kanskje være like greit med tanke på yrket mitt... Videresendt til ørespesialist.

Jeg synes veldig synd på meg selv. Trøster meg med varm drikke i verdens fineste kopp, laget av verdens skjønneste lille gutt.


Elsker de søte tingene de lager. Lykke: Når en barnehånd smetter dette rosa hjerte inn i mammas hånd, og sier "Til deg!"

Det fineste jeg har er laget av mine to små. Som denne bordskåneren av ullkuler.

Men jeg må nok innrømme at jeg ikke er like begeistret for raritetene vår firebeinte sjarmør lager til meg. Som denne. En redesignet visp. Nå blomst?  Hun skjønner ganske raskt at mors reaksjonsevner er litt svekket grunnet sykdom..

                    Håper du holder deg frisk og slipper årets influensa!

5 kommentarer:

 1. Håper du snart er frisk igjen<3 Så fine ting barna har laget.Og jeg likte blomstervispen Molly har laget til deg:)

  SvarSlett
 2. Ååååh, stakkars deg!! Influensaen har virkelig herjet med deg, håper den snart slipper taket. Slapp ikke unna jeg heller, lå strak ut i en uke med feber og hoste. Hoster ennå, men er på beina nå da. Er visst skikkelig krutt i denne influensaen i år! Til alt hell ladet jeg opp med omgangssyke to dager før influensaen brøt ut, men nå satser jeg på å holde meg frisk i laaaange tider. Masse god bedring til deg!!
  Klem

  SvarSlett
 3. Uff da, så leit at du er blitt syk! Ønsker deg riktig god bedring! Kjempefint det røde kjøleskapet ditt! :)

  Hilsen Lene

  SvarSlett
 4. Stakkars deg, å ha vondt i øyrene er forferdelig. Eg har og influensa, andre gong sidan jul. Brukar 3 veker på å verte frisk så eg synest litt synd meg sjølv og. God bedring!!!

  SvarSlett
 5. Stakkars deg, ikke kjekt med influensa. Hadde det selv i julen, var totalt bortreist!

  Håper du snart er på beina igjen, stor godbedringsklem:)

  SvarSlett