tirsdag 8. juni 2010

Nydelige gaver fra fantastiske venninner!


Etter en hektisk dag på jobben i går var det deilig å sette seg til duk og dekket bord hos en venninne. Klubben har vi hatt siden barneskolen, og selv om alle har en travel hverdag klarer vi som oftest å samles en gang i måneden. Det er så godt å ha slike fantastiske venninner, og vi har det veldig gøyt sammen. I går var vi samlet alle ni, og praten gikk:) Presangutdeling til jubilanter ble det også. Jeg hadde bursdag i mai, og de skjønne venninnene mine overasket meg med nydelige gaver i går.

De er så snille, og vet hva jeg liker, så de hadde vært hos Riviera Maison!


Jeg fikk denne nydelige lykten! Flotte vinglass!                       Kjempestilig glasskrukke! Den består av tre deler, og er utrolig dekorativ!                                                   Og i dag skinner solen!
                                     Klem fra meg!
                                       

11 kommentarer:

 1. Hørtes ut som en hyggelig kveld. Lekre gaver fikk du, og koselig samvær med venninner. Slike kvelder er ubetalelige.

  Klem Lykkeliten

  SvarSlett
 2. Det passet veldig fint inn hos deg, kjære du!

  SvarSlett
 3. Så heldig du har vært - gode venninner du har .
  Utrolig koselig med slike venninne kvelder med barndomsvenner.

  klem Anita S

  SvarSlett
 4. SÅ flotte gaver du har fått, det er vennene sine det♥

  SvarSlett
 5. Så koselig dere har det da! Og veldig, veldig fine gaver du fikk:)
  Ha en koselig kveld!
  Klem, Randi:)

  SvarSlett
 6. Hei og takk for koselig kommentar:)
  Ja, litt jobb er det jo, men så deilig når det er unnagjort, ikke sant:)
  Kjempefin blogg, legger meg til hos deg:)
  Ha en fin kveld:)

  Klem, Merete

  SvarSlett
 7. Åhh heldige du - godt å ha slike venninner :)

  SvarSlett
 8. For en flott gave(er)!! Skjønner dere er gode venninner som kjenner hverandre godt;)
  Ha en fortsatt fin uke!

  SvarSlett
 9. Herlig med flotte venninner!!!
  God helg til deg fra meg!

  SvarSlett
 10. Tusen takk for koselig kommentar på bloggen min.
  Så fint du har det! Den lykten var uttrolig koselig.
  Mønekrysset på huset deres var kjempefint. Lurer på om du har noen mulighet til og sende meg noen nærbilde av det jeg? ingunnloe@hotmail.com
  La meg til som følger jeg :)

  Ha en fin lørdag!

  Klem Ingunn

  SvarSlett