torsdag 24. juni 2010

Sliten ungdomsskolelærer våknet, og det var ikke en drøm....


Da jeg våknet i dag følte jeg meg uthvilt, en underlig følelse jeg ikke har hatt på lenge. Det tok noen sekunder før jeg kunne slippe jubelen løs. Nei, det var ikke noe drøm, ingen ventet meg på skolen, og jeg skulle ta fatt på "livet" igjen.Det var sårt å ta farvell med de skjønne elevene mine som nå skal begynne på videregående. Mang en tåre trillet på kinn, og jeg følte meg som en kattemor som ble fratatt ungene sine. Men man får jo et nytt kull til neste  år, og livet går videre. Kontoret mitt ser ut som et barnerom, da klassen min som en siste gest fylte det med gaver, som er alle relatert til katt. De er nok blitt godt kjent med læreren sin ja.Ukene med eksamenskjør og rettebunker har tatt på, og huset har levd sitt eget liv. Store hybelkaniner har formert seg i krinkler og kroker. Enorme hauger med klær har vokst og vokst. Ungene så på meg med store øyne da jeg spant manisk rundt og ryddet. Fjordlykkemannen ble også ganske så forfjamset da jeg ringte til ham for å få instruks på hvordan vaskemaskinen funker. Etter at vi fikk ny vaskemaskin har han drevet vaskeriet. Jeg har rett og slett ikke hatt tid til å sette meg inn i den. Hurra tenkte sikkert vaskerimannen.Og så hadde vi norske jordbær til dessert i dag!

Klem fra en lykkelig lærer i feriemodus!

8 kommentarer:

 1. Hei du og tillykke med VELFORTJENT avspasering og snart ferie:-) Kjente den samme følelsen i går morges,våknet stuptrøtt men plutselig "jeg har fri,..."ubeskrivelig deilig! Nyt sommeren♥
  klemmer

  SvarSlett
 2. Så koselige bilder. Så deilig med en lang og velfortjent ferie nå =)

  Klem, C.

  SvarSlett
 3. Tusen takk for hilsen hos meg : )
  Så deilig med laaang ferie nå : ) Skjønner godt du blir rørt når "ungene dine" forlater redet ; ) Har ei venninne som er lære og hun har det på samme måte hver gang de slutter i 10.klasse : D
  Nå har vi fått skrapt bort lim etter teppene i trappe trinnene og mannen har pusset gelenderet og skal grunne det! Jeg skal lage med salmiakk vann og vaske ned trappen skikkelig i dag!
  Gleder med til dette prosjektet er ferdig ja
  : P
  Klem Tove

  SvarSlett
 4. Hei! Takk for koselig hilsen inne hos meg ♥ Så fin blogg du har...legger meg til,og gleder meg til å følge deg videre:) Klem♥

  SvarSlett
 5. Vakkert hus dere har bygget, ser ut som dere bor nydelig til også. Høres deilig ut å våkne slik til en lang ferie.

  Hilsen Lisemoren

  SvarSlett
 6. Nyyyt sommeren! Så deilig med lang ferie... Kos deg i ditt vakre hjem!!!

  SvarSlett
 7. Ja, her var det sommersteming! Kos deg - det fortjener du etter alt arbeidet og personlige engasjement i "ungene" dine. God ferie!

  SvarSlett