onsdag 19. mai 2010

Tolix uten tømmermann!
Etter å ha studert innsekter ble jeg rett og slett litt dårlig, og må få lagt ut noen koselige bilder. Glad jeg ikke er naturfagslærer, eller biolog med spisskompetanse og doktorgrad i emne "trebukkfamilien ". Tror jeg hadde hatt en del mareritt.. Tolixene på terassen hjemme er garantert "tømmermannfri ". Her er ingen skog, bare fjord. De eneste trærene rundt huset er frukttrær vi har plantet, som epletreet på bildet. Det er plantet slik at du kan plukke eplene fra terassen. Det lille treet er et fantastisk familietre med tre forskjellige typer epler. Både røde og grønne. Kan anbefales om du vil ha et lite tre med masse epler!I dag har jeg plantet ut erteblomster som har spiret så fint i vinduskarmene. Blir spennende om jeg får dem til.


Det eneste jeg gjør ellers for tiden er å frakte bunker med tentamensbesvarelser og andre papirer fram og tilbake på jobben. Jeg har drasset rundt på grønne pappkartonger jeg finner på kopirommet, som ligner mistenkelig på kartongene du får bokser med øl i. Det har vært det mest praktiske, men det ser alltid ut som om jeg er på flyttefot, har fått sparken, eller har tenkt å drikke meg fra sans og samling. Slik du ser i filmer. Folk som pakker alt de har på kontoret sitt i en liten kartong, og begynner et helt nytt liv. Bunkene kan ikke stappes ned i en veske, og lærere går ikke rundt med dokumentmapper. Ikke slike lærere som meg i hvert fall.

Her er løsningen for lærere som meg! Et sommerlig friskt Cath Kidston nett som jeg fant hos Mitt Rede. I morgen skal stilebunkene gli lett og ledig ned i denne. Og man blir i godt humør , og tenker at.....


Snart er det sommerferie!

4 kommentarer:

 1. Tusen takk for bunadsskryt, så glad jeg blir!!! Og for en terrasse dere har...og tolix er aldri feil:-)
  Jeg har og Cath Kidtson skoleveske...blir glad av den. Og misunner IKKE rettebunkene dine..
  klem♥

  SvarSlett
 2. Hei! Takk for gode ord! Flott utsikt frå huset ditt også! Lekkert! Ynskjer meg to tolixstolar eg også, så no vart eg litt missunneleg... ;)

  Ha ein fin fin kveld!
  Klem frå Elin :)

  SvarSlett
 3. Hei, og takk for koselig kommentar på bloggen min:) Så fine bilder, og det nettet du har kjøpt deg var helt lekkert:)
  Ser at dere har hytte i Sunnfjord, vår hytte er i Nordfjord. Så da er vi neeeesten hytte-naboer;)
  Ha en flotters fredagskveld!
  Klem, Randi:)
  PS; håper det er oki at jeg legger meg til som følger:)

  SvarSlett